top of page

MENU

AKUSTIČNA UREDITEV
Akustične zavese

Leseni paneli

Meritve

Pri Oniksu verjamemo, da izjemen nadzor zvoka ne sme priti na račun estetike.

Zavezani smo zagotavljanju izdelkov najvišje kakovosti. Naše akustične zavese so podvržene strogemu testiranju, da zagotovimo vrhunsko delovanje in vzdržljivost. Ponosni smo na to, da ponujamo celovite rešitve, prilagojene vašim posebnim potrebam. Sodelujemo z izkušeno ekipo strokovnjakov, da razumemo vaše zahteve in zagotovimo popolne akustične zavese ali elemente za vaš prostor, vedno smo na voljo za vodenje, odgovore na vaša vprašanja in pomoč skozi celoten proces, od izbire do namestitve.

akustična ureditev prostora

Razvili smo vrsto akustičnih zaves, ki združujejo izjemno akustično zmogljivost z izvrstnim dizajnom. Naše akustične zavese so natančno izdelane z uporabo visokokakovostnih materialov in naprednih proizvodnih tehnik, da zagotovijo transformativno rešitev za različne prostore, od dvoran in gledališč do pisarn in komercialnih prizorišč.

Zavedamo se pomena pravočasne dostave. Naš poenostavljen proizvodni proces nam omogoča, da zagotovimo učinkovite dobavne roke brez kompromisov pri kakovosti.

akustične zavese

Sodelujemo z ekipo akustičnih strokovnjakov, ki  razume pomen ustvarjanja prostorov z odlično kakovostjo zvoka. Skupaj nudimo celovito akustično načrtovanje in svetovalne storitve, prilagojene vašim specifičnim potrebam.

Akustične meritve prostora

Lesene plošče so odlična izbira za doseganje estetske privlačnosti in vrhunskih akustičnih lastnosti. V podjetju Oniks nudimo široko paleto lesenih akustičnih plošč, izdelanih iz visokokakovostnih materialov. Te plošče ponujajo izjemne lastnosti absorpcije zvoka, difuzije in refleksije, kar omogoča natančen nadzor nad akustiko prostora. Naše lesene akustične plošče so na voljo v različnih oblikah, zaključkih in vrstah lesa, da dopolnijo celotno estetiko vašega prostora. Od klasičnih in elegantnih do modernih in sodobnih imamo možnosti, ki ustrezajo vsakemu slogu in željam.

akustični leseni paneli
bottom of page