top of page

AKUSTIČNA UREDITEV
Akustične zavese

Leseni paneli

Meritve

Pri Oniksu verjamemo, da izjemen nadzor zvoka ne sme priti na račun estetike.

Zavezani smo zagotavljanju izdelkov najvišje kakovosti. Naše akustične zavese so podvržene strogemu testiranju, da zagotovimo vrhunsko delovanje in vzdržljivost. Ponosni smo na to, da ponujamo celovite rešitve, prilagojene vašim posebnim potrebam. Sodelujemo z izkušeno ekipo strokovnjakov, da razumemo vaše zahteve in zagotovimo popolne akustične zavese ali elemente za vaš prostor, vedno smo na voljo za vodenje, odgovore na vaša vprašanja in pomoč skozi celoten proces, od izbire do namestitve.

akustična ureditev prostora

Akustične zavese

Razvili smo vrsto akustičnih zaves, ki združujejo izjemno akustično zmogljivost z izvrstnim dizajnom. Naše akustične zavese so natančno izdelane z uporabo visokokakovostnih materialov in naprednih proizvodnih tehnik, da zagotovijo transformativno rešitev za različne prostore, od dvoran in gledališč do pisarn in komercialnih prizorišč.

Zavedamo se pomena pravočasne dostave. Naš poenostavljen proizvodni proces nam omogoča, da zagotovimo učinkovite dobavne roke brez kompromisov pri kakovosti.

akustične zavese

01

Vrhunska absorpcija zvoka:

Akustične zavese Oniks so izdelane iz posebne akustične tkanine, ki učinkovito absorbira zvočne valove, zmanjšuje odmev in zmanjšuje neželene odboje hrupa. Z nadzorovanjem zvočnega okolja naše zavese pomagajo ustvariti uravnoteženo akustično izkušnjo

02

Rešitve po meri:

Zavedamo se, da ima vsak prostor edinstvene akustične zahteve. Naše akustične zavese lahko prilagodite vašim posebnim potrebam. Ne glede na to, ali gre za prilagajanje dimenzij, izbiro različnih vrst blaga ali vključitev posebnih oblikovalskih elementov, tesno sodelujemo z vami, da ustvarimo zavese, ki se neopazno vključijo v vaš prostor, hkrati pa povečajo nadzor zvoka.

03

Natančna izdelava:

Z našimi najsodobnejšimi CNC stroji zagotavljamo natančno izdelavo in natančno pozornost do detajlov pri vsaki zavesi, ki jo ustvarimo. Napredna tehnologija nam omogoča, da dosežemo brezhibne šive, natančno gubanje in zapletene gube, rezultat pa so zavese, ki ne izboljšajo le nadzora zvoka, ampak tudi dvignejo estetiko vašega prostora.

04

Eleganten dizajn:

Akustične zavese Oniks so oblikovane tako, da so vizualno privlačne in dopolnjujejo vsak notranji dekor. Ne glede na to, ali imate raje klasičen ali sodoben videz, nudimo široko paleto barv, vzorcev in zaključkov, ki se ujemajo z vašim slogom in ustvarjajo povezano vzdušje.

05

Vsestranskost in prilagodljivost:

Naše akustične zavese so vsestranske in prilagodljive različnim aplikacijam. Uporabljajo se lahko kot pregrade za prostore, predelne stene ali stenske obloge, ki zagotavljajo nadzor zvoka in vizualno izboljšavo. Njihova lahka zasnova, ki jo je enostavno namestiti, je priročna rešitev za začasne ali stalne akustične potrebe.

06

Aplikacije:

  • Pisarne in konferenčne sobe: izboljšajte produktivnost in komunikacijo v pisarniških prostorih z zmanjšanjem hrupa v ozadju in zagotavljanjem razumljivosti govora med sestanki in predstavitvami.

  • Restavracije in kavarne: Ustvarite prijetno vzdušje ob jedi z zmanjšanjem ravni hrupa in izboljšanjem akustike, kar strankam omogoča, da uživajo v pogovorih in vzdušju brez motenj.

  • Gimnastične dvorane in športni objekti: nadzorujte odmev in odmev na velikih športnih prizoriščih, da izboljšate jasnost zvoka med dogodki, treningi in nastopi.

Meritve

Sodelujemo z ekipo akustičnih strokovnjakov, ki  razume pomen ustvarjanja prostorov z odlično kakovostjo zvoka. Skupaj nudimo celovito akustično načrtovanje in svetovalne storitve, prilagojene vašim specifičnim potrebam.

Akustične meritve prostora

Akustični paneli

Lesene plošče so odlična izbira za doseganje estetske privlačnosti in vrhunskih akustičnih lastnosti. V podjetju Oniks nudimo široko paleto lesenih akustičnih plošč, izdelanih iz visokokakovostnih materialov. Te plošče ponujajo izjemne lastnosti absorpcije zvoka, difuzije in refleksije, kar omogoča natančen nadzor nad akustiko prostora. Naše lesene akustične plošče so na voljo v različnih oblikah, zaključkih in vrstah lesa, da dopolnijo celotno estetiko vašega prostora. Od klasičnih in elegantnih do modernih in sodobnih imamo možnosti, ki ustrezajo vsakemu slogu in željam.

akustični leseni paneli
woodharmony aksutični panel Jesen

01

Jesen

woodharmony aksutični panel Svetel hrast

02

Svetel hrast

woodharmony aksutični panel Oljen hrast

03

Oljen hrast

woodharmony aksutični panel Oreh

04

Oreh

woodharmony aksutični panel Sivi hrast

05

Sivi hrast

woodharmony aksutični panel Dimljen hrast

06

Dimljen hrast

Črni hrast

06

Črni hrast

bottom of page