top of page

MENU

AKUSTIČNA UREDITEV

Meritve

Standard meritve

Special meritve

Doživite moč zvoka in tišine z akustično ureditvijo prostora.

Zavedamo se vrzeli na trgu, zato smo naše strokovno znanje izdelave zaves razširili na akustiko s sodelovanjem s strokovnjaki in od takrat postali dobro poznan subjekt na tem področju.

 

Ponosni smo na številne uspešno izvedene projekte in pozitivne odzive naših strank.

Akustika Oniks

Aktivno sodelujemo s podjetjem, ki se že več kot desetletje aktivno ukvarja s projektiranjem, nadzorom in vodenjem investicij.

Naša storitev obsega strokovne meritve za zanesljiv vpogled v trenutne akustične lastnosti vašega prostora in ostale vpoglede, ki jih lahko pridobimo le na terenu. Oprema, ki jo uporabljamo za te meritve, je redno testirana, zanesljiva in kalibrirana, kar zagotavlja visokokakovostne rezultate, ki so osnova za učinkovito delovanje.

velour blago

Akustične meritve

Pogosto izvajamo standardizirane meritve po uveljavljenih postopkih, da zagotovimo visoko ponovljivost in možnost primerjave rezultatov med posameznimi meritvami. Sledimo predvsem družini standardov ISO 3382 (Merjenje akustičnih parametrov prostorov), ki ločeno obravnava prostore za dogodke, velike odprte pisarne in običajne prostore. Ti standardi predpisujejo merilno metodo in opredeljujejo akustične parametre prostora, kot so odmevni čas, jakost zvoka, čistost, zgodnji čas zamiranja itd.

Akustične zavese

Standardizirane meritve

Poleg standardiziranih meritev nudimo specializirane meritve za posebne primere ali težave, ki presegajo obseg standardiziranih merilnih postopkov. Ti so običajno potrebni, ko se ukvarjamo z nepojasnjenimi situacijami, ki nimajo splošnih in očitnih odgovorov. Na tem področju smo še posebej usposobljeni zaradi aktivnega ukvarjanja z akustičnim raziskovanjem. Nekatere naše specializirane meritve vključujejo:

Akustične zavese žamet

Specializirane meritve

Akustične zavese Oniks, izdelane iz posebej izbranih akustično ustreznih tkanin, ki so znane po svojih lastnostih absorpcije zvoka, pomagajo zmanjšati odmeve in hrup v ozadju ter izboljšajo kakovost zvoka v prostoru.

Akustične lesene plošče so odlična rešitev za izboljšanje kakovosti zvoka in dodajanje estetske privlačnosti vsakemu prostoru.

zagotavljajo dušenje zvoka, izboljšajo zasnovo prostora in imajo posebno akustično podlago.

akustična zavesa

Ureditev

Zakaj izbrati

Oniks

Pri Oniksu razumemo vlogo zvoka pri oblikovanju izkušenj. Sodelujemo s priznanimi strokovnjaki na področju urejanja akustičnosti prostorov, skupaj z našim strokovnim znanjem izdelave zaves, zagotavljamo visokokakovostne rešitve po meri, zasnovane za izpolnjevanje vaših akustičnih potreb.

Izdelava zaves za oder

Za vse vaše potrebe po akustični ureditvi vam je na voljo strokovno znanje in najsodobnejša oprema. Izpolnite kontaktni obrazec, član naše ekipe vas bo kontaktiral za podrobne informacije o vašem projektu in vam v najkrajšem možnem času pripravil ugodno ponudbo. Vedno smo tukaj, da vam pomagamo.

oniks
bottom of page