top of page

STORITVE

Šivanje

Razrez

Oniks zaupanja vreden ponudnik storitev šivanja in krojenja na CNC strojih v Sloveniji.

Specializirani smo za zagotavljanje natančnih in učinkovitih rešitev za široko paleto panog, ki zahtevajo zapletene postopke šivanja in krojenja. Z našimi najsodobnejšimi CNC stroji in usposobljeno ekipo si prizadevamo izpolniti in preseči vaša pričakovanja glede kakovosti, natančnosti in časa izvedbe.

Šivanje zaves

Šivanje

Pri Oniksu razumemo pomen brezhibnih odrskih zaves pri ustvarjanju očarljivih izkušenj. Z našimi vrhunskimi CNC stroji in strokovno izdelavo nudimo izjemne storitve šivanja odrskih zaves, ki združujejo natančnost, vzdržljivost in estetsko privlačnost. Od gledališč in avditorijev do koncertnih dvoran in prizorišč za dogodke smo specializirani za zagotavljanje prilagojenih rešitev za odrske zavese, ki izpolnjujejo edinstvene zahteve vsakega prostora za predstave.

Šivanje velikih zaves

01

Zavezanost odličnosti:

Predani smo zagotavljanju odrskih zaves najvišje kakovosti. Naša natančna izdelava in pozornost do podrobnosti zagotavljata, da je vsaka zavesa, ki jo ustvarimo, središče pozornosti prostora.

02

Sodelovalni pristop:

Tesno sodelujemo z vami v celotnem procesu, od svetovanja pri oblikovanju do namestitve, da zagotovimo, da se vaša edinstvena vizija uresniči v končnem izdelku.

03

Strokovno znanje v panogi:

Z dolgoletnimi izkušnjami na področju gledališkega šivanja naša ekipa razume posebne zahteve odrskih zaves in pomen brezhibne integracije v celotno zasnovo odra.

04

Zadovoljstvo strank

Vaše zadovoljstvo nam je na prvem mestu in prizadevamo si preseči vaša pričakovanja. Naša predana ekipa vam je vedno na voljo, da odgovori na vaša vprašanja, zagotovi navodila in zagotovi nemoteno izkušnjo.

Sodelovalni pristop

V Oniksu se zavedamo, da je vsak projekt edinstven, zato nudimo storitve prilagajanja in oblikovanja, da vašo vizijo uresničite. Naša izkušena ekipa tesno sodeluje z vami, da bi razumeli vaše zahteve in jih prevedli v oprijemljive rezultate. Nudimo svetovanje pri oblikovanju, razvoj vzorcev in ustvarjanje vzorcev, pri čemer zagotavljamo, da je vsaka podrobnost natančno izdelana. Verjamemo v gradnjo močnih partnerstev z našimi strankami. Naš sodelovalni pristop vključuje odprto komunikacijo in globoko razumevanje vaših zahtev. Z vami tesno sodelujemo od začetka do zaključka projekta in nudimo tehnično strokovno znanje, vodenje in podporo na tej poti.

Vaše zadovoljstvo je naša glavna prioriteta.

Kakovostna in pravočasna dostava

Kakovost je za nas izjemnega pomena. Upoštevamo stroge ukrepe nadzora kakovosti v celotnem procesu šivanja in krojenja, da zagotovimo, da končni izdelki ustrezajo vašim zahtevam. Naša predana ekipa je ponosna na zagotavljanje izjemne izdelave in vzdrževanje doslednih standardov.

Poleg tega cenimo vaš čas in se trudimo izpolniti vaše roke. Z našim učinkovitim potekom dela in avtomatizacijo CNC-ja optimiziramo proizvodne procese, da zagotovimo vaše projekte v roku brez kompromisov pri kakovosti.

Izdelava velikih zaves

Razrez

Prihaja AVGUST 2023

Za vas pripravljamo učinkovite rešitve razreza velikih odrskih zaves, kjer širina in dolžina zaves ne vpliva na kvaliteto razreza. Naši CNC stroji uporabljajo napredne tehnike rezanja, kot je lasersko rezanje ali rezanje z rezili, da zagotovijo čiste in natančne reze, tudi pri zapletenih oblikah. Ne glede na to kako velike odrske zavese potrebujete, imamo zmogljivosti, da izpolnimo vaše potrebe po rezanju.

CNC Šivanje velikih zaves
bottom of page