top of page

OPREMA ZA PRIREDITVE

Mobilni odri

Praktikabli

Scenske konstrukcije

Razstavni panoji

Projekcijska platna

Nudimo vam obsežen izbor najsodobnejše odrske opreme za izboljšanje vseh vidikov vaše produkcije

V Oniks se zavedamo, da je vsako povpraševanje unikatno, zato je naša izkušena ekipa predana zagotavljanju personaliziranih storitev, prilagojenih vašim specifičnim zahtevam. Tesno sodelujemo z vami, da bi razumeli vašo vizijo, ponudili strokovno svetovanje in oblikovali rešitve po meri, ki so v skladu z vašimi cilji in proračunom. Naša usposobljena ekipa je dobro seznanjena z najnovejšimi trendi in delovanjem opreme. Zagotavljamo brezhibno namestitev, zanesljivo delovanje in hitro tehnično podporo tudi po nakupu. Zavezanost kakovosti in varnosti Pri vsem, kar počnemo, dajemo prednost kakovosti in varnosti. Vsa naša oprema je podvržena rednemu vzdrževanju in strogemu testiranju, da zagotovimo optimalno delovanje in zanesljivost. Upoštevamo industrijske standarde in predpise ter zagotavljamo najvišjo raven varnosti za vašo ekipo, izvajalce in občinstvo.

nakup opreme za prireditve

Montažni mobilni odri za prireditve

Smo ponudnik vrhunskih in enostavnih rešitev prenosne odrske opreme. Specializirani smo za zagotavljanje visokokakovostnih, vsestranskih in enostavno sestavljivih odrskih sistemov, ki so zasnovani za potrebe različnih dogodkov in predstav. Z našimi inovativnimi dizajni in vzdržljivo konstrukcijo omogočimo organizatorjem dogodkov, izvajalcem in produkcijskim ekipam prilagodljivost in udobje, ki si ga želijo.

samomontažna mobilna odrska oprema

01

Vsestranskost in prilagajanje

Naša montažna prenosna odrska oprema je zasnovana tako, da se prilagaja različnim zahtevam dogodkov. Ne glede na to, ali gostite koncerte, predstavitve, sejme, poroke ali skupnostne dogodke, lahko naše odrske sisteme prilagodite vašim posebnim potrebam. Od majhnih platform do velikih struktur na več ravneh, ponujamo vrsto možnosti za prilagoditev velikosti vašega dogodka.

02

Enostavna montaža in demontaža

Zavedamo se pomena časovne učinkovitosti med pripravo in razgradnjo opreme. Naši montažni prenosni odri so zasnovani za hitro in preprosto sestavljanje. Z uporabniku prijaznimi komponentami in jasnimi navodili lahko preprosto nastavite oder, brez orodja ali tehničnega znanja. Modularna zasnova omogoča prilagajanje brez težav, kar zagotavlja, da se oder prilagaja vašim spreminjajočim se dogodkom.

03

Vzdržljivost in varnost

Naša prenosna odrska oprema je izdelana z mislijo na vzdržljivost in varnost. Za zagotavljanje zanesljivosti in stabilnosti naših odrov uporabljamo visokokakovostne materiale in robustne ter lahke konstrukcijske tehnike. S strogimi postopki nadzora kakovosti se držimo industrijskih standardov in predpisov, da zagotovimo varno in zanesljivo opremo za nastopajoče in obiskovalce dogodkov.

04

Požarna varnost in vzdržljivost

Varnost je izjemnega pomena na vsakem prizorišču. Naše odrske zavese so izdelane iz ognjevarnih tkanin, ki ustrezajo varnostnim standardom in predpisom. Poleg tega so naše zavese izdelane tako, da prenesejo zahteve profesionalne uporabe, kar zagotavlja vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo brez kompromisov pri slogu ali funkcionalnosti.

05

Prenosljivost in shranjevanje

Ena od ključnih prednosti naše montažne prenosne odrske opreme je enostaven transport in shranjevanje. Lahka zasnova in modularne komponente omogočajo priročno razstavljanje, kar olajša transport odra z ene lokacije na drugo. Poleg tega kompaktna narava naših odrov zagotavlja učinkovito shranjevanje, ko niso v uporabi, ter optimizira prostor in priročnost.

06

Prilagodljivost in razširljivost

Naši odrski sistemi so zasnovani tako, da ustrezajo različnim potrebam po izvedbi. Z možnostjo nastavitve višine nog in dodajanja stopnic in dodatkov lahko ustvarite postavitev odra, ki ustreza vašim specifičnim zahtevam dogodka. Ta prilagodljivost omogoča dinamične predstave in izboljša splošni vizualni učinek vaše produkcije.

Modularni praktikabli za pevske zbore

Enostavna rešitev, ki je zasnovana posebej za pevske zbore in je produkt našega razvoja in izdelave. Zavedamo se edinstvenih potreb zborov in si prizadevamo zagotoviti visoko kakovostno, priročno in vsestransko opremo. Z našo opremo lahko vsak prostor spremenite v udobno in učinkovito vadbeno okolje za vaš zbor. Ko praktikablov ne potrebujete jih preprosto zložite v klop.

sestavljivi praktikabli za zbore

01

Prilagodljive in vsestranske rešitve

Naša oprema je zasnovana tako, da nudi prilagodljivost in prilagajanje posebnim zahtevam zborovskih vaj. Ne glede na to, ali vadite v majhni sobi, veliki dvorani ali na prostem, imamo rešitve, ki jih je mogoče prilagoditi vašemu prostoru.

02

Enostavna montaža in demontaža

Enostavna in nenaporna sestava sta ključnega pomena, ko gre za praktikable. Naši izdelki so zasnovani za hitro in enostavno montažo brez potrebe po orodju ali tehničnem znanju. Z enostavnimi navodili in uporabniku prijaznimi komponentami lahko učinkovito nastavite in razstavite opremo ter prihranite dragoceni čas. Prenosna narava naše opreme omogoča enostaven transport in shranjevanje med vajami in nastopi.

04

Vzdržljivost in stabilnost

Naša oprema je izdelana tako, da vzdrži vse obremenitve redne zborovske vadbe in nastopov. Uporabljamo visokokakovostne materiale in robustne konstrukcijske tehnike, da zagotovimo vzdržljivost in stabilnost. Naši izdelki so zasnovani tako, da podpirajo težo in gibanje članov zbora ter zagotavljajo varno in zanesljivo platformo za njihove vaje. To vam omogoča, da se samozavestno osredotočite na petje, saj veste, da bo oprema služila svojemu namenu.

05

Izboljšanje izkušnje

Naša oprema za samosestavljanje je posebej izdelana za izboljšanje izkušenj pri vajah za zbore. Z zagotavljanjem zanesljivih platform želimo ustvariti okolje, ki spodbuja osredotočenost, sodelovanje in optimalno delovanje. Naša oprema je zasnovana tako, da omogoča edinstveno dinamiko zborovskih vaj, kar režiserjem in članom omogoča, da se popolnoma vključijo v proces ustvarjanja glasbe.

Mobilne

montažne scenske konstrukcije

Enostavna in vsestranska rešitev za  modularne scenske konstrukcije za predstave. Specializirani smo za zagotavljanje visokokakovostnih, vsestranskih in enostavno sestavljivih kompletov, ki vam omogočajo ustvarjanje očarljivih odrskih ambientov za različne gledališke predstave, koncerte, plesne predstave in drugo. Z našimi inovativnimi dizajni in vzdržljivo konstrukcijo nudimo prilagodljivost, udobje in ustvarjalne možnosti za izboljšanje vaših prireditev.

sestavljive scenske konstrukcije

01

Modularnost in prilagoditev

Naše scenske konstrukcije so zasnovane tako, da zagotavljajo prilagodljivost in možnosti prilagajanja, ki ustrezajo širokemu naboru prireditev. Ne glede na to, ali uprizarjate manjšo produkcijo ali veliko predstavo, lahko naše modularne komplete konfigurirate in združite, da ustvarite želeno odrsko podobo. Z zamenljivimi komponentami imate svobodo prilagajanja kompletov različnim prizorom, razpoloženjem in umetniškim vizijam.

02

Enostavna montaža in demontaža

Zavedamo se pomena časovne učinkovitosti med postavitvijo in razgradnjo scen. Naši modularni kompleti scenske konstrukcije so zasnovani za hitro in preprosto sestavljanje. Z uporabniku prijaznimi komponentami in jasnimi navodili lahko enostavno sestavite komplet brez potrebe po orodju ali tehničnem znanju. Modularna zasnova omogoča učinkovito razstavljanje, kar omogoča preprosto konfiguracijo in shranjevanje kompleta za prihodnjo uporabo.

03

Vsestranskost in možnost ponovne uporabe

Naši modularni kompleti scen so zasnovani za vsestranskost in možnost ponovne uporabe, zaradi česar so stroškovno učinkovita rešitev za predstave. Zamenljive komponente vam omogočajo ustvarjanje različnih odrskih konfiguracij in prilagajanje kompleta različnim produkcijam. Poleg tega vzdržljiva konstrukcija zagotavlja dolgo življenjsko dobo, kar vam omogoča, da jo ponovno uporabite v več predstavah ne da bi pri tem ogrozili kakovost ali vizualno privlačnost.

04

Ustvarjalna svoboda in vizualni učinek

Naša scenska konstrukcija vam zagotavljaje ustvarjalno svobodo in možnost, da svojo umetniško vizijo oživite. S prilagodljivimi konfiguracijami lahko oblikujete edinstvena odrska okolja, ki izboljšajo pripovedovanje zgodb, ustvarijo poglobljene izkušnje in pustijo trajen učinek na občinstvo. Naši modularni kompleti ponujajo neskončne možnosti za popestritev vaših predstav, od ozadij in ploščadi do elementov in rekvizitov.

Mobilni modularni Razstavni panoji

Specializirani smo za zagotavljanje visokokakovostnih, vsestranskih in enostavno sestavljivih rešitev za razstave, sejme, konference in druge promocijske dogodke. Z našimi inovativnimi dizajni in vzdržljivo konstrukcijo nudimo prilagodljivost, priročnost in ustvarjalne možnosti za predstavitev vaše blagovne znamke, izdelkov in idej.

sestavljivi razstavni panoji

01

Modularnost in prilagoditev

Naši samosestavljivi modularni razstavni panoji so zasnovani tako, da zagotavljajo prilagodljivost in možnosti prilagajanja, da ustrezajo vašim posebnim razstavnim potrebam. Ne glede na to, ali se predstavljate v majhni sobi ali velikem razstavnem prostoru, lahko naše modularne plošče konfigurirate in kombinirate, da ustvarite želeno postavitev in prikaz. Z zamenljivimi komponentami imate svobodo prilagajanja plošč različnim temam, kategorijam izdelkov ali tržnim sporočilom.

02

Enostavna montaža in demontaža

Zavedamo se pomena časovne učinkovitosti med pripravo in razgradnjo dogodka. Naši modularni razstavni panoji so zasnovani za hitro in preprosto sestavljanje. Z uporabniku prijaznimi komponentami in jasnimi navodili lahko preprosto sestavite pano brez potrebe po orodju ali tehničnem znanju. Modularna zasnova omogoča učinkovito razstavljanje, kar olajša transport panojev za prihodnje razstave.

05

Prenosljivost in shranjevanje

Naši razstavni panoji so zasnovani z mislijo na prenosljivost in shranjevanje. Lahki materiali in modularne komponente omogočajo enostaven transport panojev na različne lokacije. Poleg tega kompaktna oblika omogoča učinkovito shranjevanje, ko ni v uporabi, kar optimizira prostor in udobje. To pomeni, da lahko svoje razstavne panoje vzamete s seboj na različne dogodke in jih preprosto shranite med razstavami.

06

Ustvarjalna svoboda

Naši razstavni panoji vam zagotavljajo ustvarjalno svobodo in obilo možnosti. S prilagodljivimi konfiguracijami lahko oblikujete edinstvene postavitve panoja. Nudijo vam neskončne možnosti za ustvarjanje vizualno osupljive in impresivne razstavne prisotnosti.

Projekcijska platna

Vaš zanesljiv vir za projekcijske zaslone za široko paleto aplikacij. Specializirani smo za zagotavljanje velikih visokokakovostnih, trpežnih in vsestranskih projekcijskih zaslonov, ki izboljšajo vizualno izkušnjo v različnih okoljih, vključno z gledališči, konferenčnimi sobami, učilnicami, domačimi kini itd. Z našimi inovativnimi dizajni in vrhunsko zmogljivostjo želimo zagotoviti poglobljene in privlačne vizualne podobe, ki očarajo občinstvo.

nakup projekcijskega platna

01

Vrhunska kakovost slike

V Oniks se zavedamo pomena vrhunske kakovosti slike na projekcijskih platnih. Naša ponudba zaslonov je zasnovana tako, da zagotavljajo odlično barvno reprodukcijo, ostrino in jasnost ter zagotavljajo, da je vsaka podrobnost projicirane vsebine natančno predstavljena. Ne glede na to, ali prikazujete večpredstavnostne predstavitve, filme ali umetniške projekcije, naši zasloni zagotavljajo živahne in realistične slike, ki pustijo trajen vtis.

02

Širok nabor možnosti

Ponujamo široko paleto možnosti projekcijskih zaslonov, ki ustrezajo različnim potrebam in željam. Od zaslonov s fiksnim okvirjem za stalne namestitve do motoriziranih zaslonov za prilagodljive nastavitve imamo rešitve, ki poskrbijo za različne aplikacije. Naš izbor vključuje različne velikosti, razmerja stranic in materiale, kar vam omogoča, da izberete popoln zaslon, ki najbolje ustreza vašim zahtevam glede projekcije in specifikacijam prostora.

03

Vsestranskost in prilagodljivost

Naša ponudba projekcijskih platn je zasnovana z mislijo na vsestranskost in prilagodljivost. Zavedamo se, da imajo lahko različni dogodki in prizorišča edinstvene zahteve, zato so naša platna prilagodljiva in združljiva z različnimi projekcijskimi sistemi. Ne glede na to, ali uporabljate LCD, DLP ali laserske projektorje, naši zasloni zagotavljajo optimalno zmogljivost in združljivost za zagotavljanje osupljive slike v katerem koli okolju.

04

Trajna in zanesljiva konstrukcija

Vzdržljivost in zanesljivost sta najpomembnejši pri projekcijskih zaslonih, saj morajo vzdržati večkratno uporabo in delovati dosledno skozi čas. V podjetju Oniks dajemo prednost kakovostni izdelavi in ​​zagovarjamo visokokakovostne materiale, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivost naših zaslonov. Projekcijski zasloni so narejeni tako, da prenesejo redno uporabo in nudijo odlično odpornost na gube in razbarvanje, kar vam zagotavlja zanesljivo projekcijsko površino, ki ohranja svojo vizualno celovitost.

05

Enostavna namestitev in vzdrževanje

Zavedamo se pomena priročnosti in enostavne uporabe, ko gre za projekcijska platna. Naši ponudba zaslonov je zasnovana za enostavno namestitev, z uporabniku prijaznimi funkcijami, ki poenostavljajo postopek namestitve. Poleg tega zasloni zahtevajo minimalno vzdrževanje, zaradi česar so brez težav izbira za prizorišča in instalacije. Z našimi projekcijskimi zasloni se lahko osredotočite na zagotavljanje izjemnih vizualnih izkušenj brez potrebe po obsežnem tehničnem znanju ali dolgotrajnem vzdrževanju.

06

Strokovno vodenje in podpora

V Oniks smo ponosni na zagotavljanje podpore strankam. Naša usposobljena ekipa vam je na voljo za pomoč skozi celoten proces, od izbire pravega projekcijskega platna do zagotavljanja navodil za namestitev in vzdrževanje.

bottom of page