top of page

MENU

Nudimo vam obsežen izbor najsodobnejše odrske opreme za izboljšanje vseh vidikov vaše produkcije

V Oniks se zavedamo, da je vsako povpraševanje unikatno, zato je naša izkušena ekipa predana zagotavljanju personaliziranih storitev, prilagojenih vašim specifičnim zahtevam. Tesno sodelujemo z vami, da bi razumeli vašo vizijo, ponudili strokovno svetovanje in oblikovali rešitve po meri, ki so v skladu z vašimi cilji in proračunom. Naša usposobljena ekipa je dobro seznanjena z najnovejšimi trendi in delovanjem opreme. Zagotavljamo brezhibno namestitev, zanesljivo delovanje in hitro tehnično podporo tudi po nakupu. Pri vsem, kar počnemo, dajemo prednost kakovosti in varnosti. Upoštevamo industrijske standarde in predpise ter zagotavljamo najvišjo raven varnosti za vašo ekipo, izvajalce in občinstvo.

oprema za prireditve oniks

Vsa naša oprema je podvržena rednemu vzdrževanju in strogemu testiranju, da zagotovimo optimalno delovanje in zanesljivost.

Smo ponudnik vrhunskih in enostavnih rešitev prenosne odrske opreme. Specializirani smo za zagotavljanje visokokakovostnih, vsestranskih in enostavno sestavljivih odrskih sistemov, ki so zasnovani za potrebe različnih dogodkov in predstav.

prireditveni oder

Modularni praktikabli za pevske zbore

Enostavna rešitev, ki je zasnovana posebej za pevske zbore in je produkt našega razvoja in izdelave. Zavedamo se edinstvenih potreb zborov in si prizadevamo zagotoviti visoko kakovostno, priročno in vsestransko opremo.

Ko praktikablov ne potrebujete jih preprosto zložite v klop.

praktikabl

Mobilne sestavljive scenske konstrukcije

Enostavna in vsestranska rešitev za  modularne scenske konstrukcije za predstave. Z našimi inovativnimi dizajni in vzdržljivo konstrukcijo nudimo prilagodljivost, udobje in ustvarjalne možnosti za izboljšanje vaših prireditev.

scenska konstrukcija oniks

Mobilni modularni razstavni panoji

Naši sestavljivi modularni razstavni panoji so zasnovani tako, da zagotavljajo prilagodljivost in možnosti prilagajanja, da ustrezajo vašim posebnim razstavnim potrebam. Ne glede na to, ali se predstavljate v majhni sobi ali velikem razstavnem prostoru, lahko naše modularne plošče konfigurirate in kombinirate, da ustvarite želeno postavitev in prikaz.

razstavni panoji

Fiksni · Prenosni · Ukrivljeni · Motorizirani

Vaš zanesljiv vir za projekcijske zaslone za široko paleto aplikacij. Specializirani smo za zagotavljanje velikih visokokakovostnih, trpežnih in vsestranskih projekcijskih zaslonov, ki izboljšajo vizualno izkušnjo v različnih okoljih, vključno z gledališči, konferenčnimi sobami, učilnicami, domačimi kini itd.

projekcijska platna

Ste pripravljeni popestriti svoje predstave z našimi prireditvenimi odri? Izpolnite kontaktni obrazec, član naše ekipe vas bo kontaktiral za podrobne informacije o vašem projektu in vam v najkrajšem možnem času pripravil ugodno ponudbo. Vedno smo tukaj, da vam pomagamo.

bottom of page