top of page

MENU

PARTNERSTVO

Podpora

Učinkovitost

Ugodnosti

Ste izvajalec ali podizvajalec, ki išče učinkovite in zanesljive rešitve za vaše projekte namestitve zaves?

Oniks poenostavi vaše delo z našimi kompleti zaves, pripravljenimi po meri.

Vedno iščemo strokovnjake, s katerimi bi sodelovali in ponudili naše visokokakovostne izdelke več strankam.

Kot izvajalec ali podizvajalec podjetja Oniks boste deležni številnih ugodnosti

profesionalno šivanje zaves

Popeljite svoje podjetje na višjo raven s partnerstvom z Oniksom. Izpolnite obrazec še danes in skupaj raziščimo možnosti.

Naši kompleti zaves in vodil so zasnovani tako, da poenostavijo postopek namestitve. Vsak komplet je pripravljen po vaših natančnih specifikacijah z uporabo najsodobnejših CNC šivalnih strojev, ki zagotavljajo natančnost in doslednost v vsakem izdelku. Ne glede na to, ali nameščate odrske zavese, zatemnitvene zavese, akustične zavese ali okrasne hotelske zavese, so naši kompleti narejeni tako, da se popolnoma prilegajo, kar vam prihrani čas in težave med postopkom namestitve.

Šivalne storitve Oniks

Zakaj izbrati komplete za zavese Oniks, pripravljene po meri?

  • Učinkovitost: Naši kompleti zaves, pripravljeni po meri, znatno zmanjšajo čas priprave, kar vam omogoča hitrejše dokončanje namestitve.

  • Kakovost: Vsak komplet je pripravljen s pomočjo CNC strojev, kar zagotavlja visokokakovostne zaključke, ki bodo navdušili vaše stranke.

  • Podpora: kot partner boste imeli neposreden dostop do naše strokovne skupine za podporo, ki vam bo pomagala pri morebitnih vprašanjih ali težavah.

  • Dobičkonosnost: s hitrejšimi namestitvami in vrhunsko kakovostjo lahko prevzamete več projektov in povečate svojo dobičkonosnost.

šivanje gledaliških zaves

Prednosti partnerstva z Oniksom

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času!

arrow&v
Šivanje velikih zaves

Podpora

Pridružite se nam in postanite profesionalni dobavitelj zaves, ki izstopa iz množice. Podpirali vas bomo na vsakem koraku in vam nudili strokovno znanje, promocijska gradiva in strategije za povečanje prepoznavnosti vaše blagovne znamke. Skupaj vam lahko zagotovimo neprimerljivo kakovost in storitve v industriji zaves.

bottom of page