top of page

MENU

Nudimo vam obsežen izbor najsodobnejše opreme za izboljšanje vseh vidikov vaše produkcije

Enostavna rešitev, ki je zasnovana posebej za pevske zbore in je produkt našega razvoja in izdelave. Zavedamo se edinstvenih potreb zborov in si prizadevamo zagotoviti visoko kakovostno, priročno in vsestransko opremo. Z našo opremo lahko vsak prostor spremenite v udobno in učinkovito vadbeno okolje za vaš zbor. Ko praktikablov ne potrebujete jih preprosto zložite v klop.

odri za zbore

Vsa naša oprema je podvržena rednemu vzdrževanju in strogemu testiranju, da zagotovimo optimalno delovanje in zanesljivost.

Naša oprema je zasnovana tako, da nudi prilagodljivost in prilagajanje posebnim zahtevam zborovskih vaj. Ne glede na to, ali vadite v majhni sobi, veliki dvorani ali na prostem, imamo rešitve, ki jih je mogoče prilagoditi vašemu prostoru.

zborovski praktikabl

Vsestranskost in prilagajanje

Enostavna in nenaporna sestava sta ključnega pomena, ko gre za praktikable. Naši izdelki so zasnovani za hitro in enostavno montažo brez potrebe po orodju ali tehničnem znanju. Z enostavnimi navodili in uporabniku prijaznimi komponentami lahko učinkovito nastavite in razstavite opremo ter prihranite dragoceni čas. Prenosna narava naše opreme omogoča enostaven transport in shranjevanje med vajami in nastopi.

praktikabli za zbore

Enostavna montaža in demontaža

Naša oprema je izdelana tako, da vzdrži vse obremenitve redne zborovske vadbe in nastopov. Uporabljamo visokokakovostne materiale in robustne konstrukcijske tehnike, da zagotovimo vzdržljivost in stabilnost. Naši izdelki so zasnovani tako, da podpirajo težo in gibanje članov zbora ter zagotavljajo varno in zanesljivo platformo za njihove vaje. To vam omogoča, da se samozavestno osredotočite na petje, saj veste, da bo oprema služila svojemu namenu.

oder za zbor

Vzdržljivost in stabilnost

Naša oprema za samosestavljanje je posebej izdelana za izboljšanje izkušenj pri vajah za zbore. Z zagotavljanjem zanesljivih platform želimo ustvariti okolje, ki spodbuja osredotočenost, sodelovanje in optimalno delovanje. Naša oprema je zasnovana tako, da omogoča edinstveno dinamiko zborovskih vaj, kar režiserjem in članom omogoča, da se popolnoma vključijo v proces ustvarjanja glasbe.

praktikabl

Izboljšanje izkušnje

Ste pripravljeni popestriti svoje predstave z našimi prireditvenimi odri? Izpolnite kontaktni obrazec, član naše ekipe vas bo kontaktiral za podrobne informacije o vašem projektu in vam v najkrajšem možnem času pripravil ugodno ponudbo. Vedno smo tukaj, da vam pomagamo.

oniks oprema za prireditve
bottom of page