top of page

MENU

PRIREDITVENI ODRI

Mobilni

Sestavljivi

Trpežni

Nudimo vam obsežen izbor najsodobnejše odrske opreme za izboljšanje vseh vidikov vaše produkcije

Smo ponudnik vrhunskih in enostavnih rešitev prenosne odrske opreme. Specializirani smo za zagotavljanje visokokakovostnih, vsestranskih in enostavno sestavljivih odrskih sistemov, ki so zasnovani za potrebe različnih dogodkov in predstav. Z našimi inovativnimi dizajni in vzdržljivo konstrukcijo omogočimo organizatorjem dogodkov, izvajalcem in produkcijskim ekipam prilagodljivost in udobje, ki si ga želijo.

prireditveni odri oniks

Vsa naša oprema je podvržena rednemu vzdrževanju in strogemu testiranju, da zagotovimo optimalno delovanje in zanesljivost.

Naša montažna prenosna odrska oprema je zasnovana tako, da se prilagaja različnim zahtevam dogodkov. Ne glede na to, ali gostite koncerte, predstavitve, sejme, poroke ali skupnostne dogodke, lahko naše odrske sisteme prilagodite vašim posebnim potrebam. Od majhnih platform do velikih struktur na več ravneh, ponujamo vrsto možnosti za prilagoditev velikosti vašega dogodka.

spona prireditvenega odra

Vsestranskost in prilagajanje

Zavedamo se pomena časovne učinkovitosti med pripravo in razgradnjo opreme. Naši montažni prenosni odri so zasnovani za hitro in preprosto sestavljanje. Z uporabniku prijaznimi komponentami in jasnimi navodili lahko preprosto nastavite oder, brez orodja ali tehničnega znanja. Modularna zasnova omogoča prilagajanje brez težav, kar zagotavlja, da se oder prilagaja vašim spreminjajočim se dogodkom.

prireditveni oder z nastavljivimi nogami

Enostavna montaža in demontaža

Naša prenosna odrska oprema je izdelana z mislijo na vzdržljivost in varnost. Za zagotavljanje zanesljivosti in stabilnosti naših odrov uporabljamo visokokakovostne materiale in robustne ter lahke konstrukcijske tehnike. S strogimi postopki nadzora kakovosti se držimo industrijskih standardov in predpisov, da zagotovimo varno in zanesljivo opremo za nastopajoče in obiskovalce dogodkov.

nastavljive noge odra

Vzdržljivost in varnost

Ena od ključnih prednosti naše montažne prenosne odrske opreme je enostaven transport in shranjevanje. Lahka zasnova in modularne komponente omogočajo priročno razstavljanje, kar olajša transport odra z ene lokacije na drugo. Poleg tega kompaktna narava naših odrov zagotavlja učinkovito shranjevanje, ko niso v uporabi, ter optimizira prostor in priročnost.

mobilni prireditveni odri

Prenosljivost in shranjevanje

Naši odrski sistemi so zasnovani tako, da ustrezajo različnim potrebam po izvedbi. Z možnostjo nastavitve višine nog in dodajanja stopnic in dodatkov lahko ustvarite postavitev odra, ki ustreza vašim specifičnim zahtevam dogodka. Ta prilagodljivost omogoča dinamične predstave in izboljša splošni vizualni učinek vaše produkcije.

odri za prireditve nastavljivi po višini

Prilagodljivost in razširljivost

  • 1 x 1 m (površina 1 m²)

  • 1,22 x 1,22 m (površina 1,49 m²) 

  • 1 x 2 m (povrišna 2m²) 

  • 1,22 x 2,44 m (površina 2,98 m²)

  • Vgrajena proti-drsna vodoodporna pohodna plošča, debeline 18 mm.

  • Ojačan aluminijasti okvir odra, višine 90 mm z vgrajenimi sponkami za noge.

  • Primeren za zunanjo uporabo.

mobilni oder za prireditev

Tehnične lastnosti

Ste pripravljeni popestriti svoje predstave z našimi prireditvenimi odri? Izpolnite kontaktni obrazec, član naše ekipe vas bo kontaktiral za podrobne informacije o vašem projektu in vam v najkrajšem možnem času pripravil ugodno ponudbo. Vedno smo tukaj, da vam pomagamo.

bottom of page