top of page

MENU

PROJEKCIJSKA PLATNA

Prenosna

Ukrivljena

Motorizirana

Nudimo vam obsežen izbor najsodobnejše opreme za izboljšanje vseh vidikov vaše produkcije

Vaš zanesljiv vir za projekcijske zaslone za široko paleto aplikacij. Specializirani smo za zagotavljanje velikih visokokakovostnih, trpežnih in vsestranskih projekcijskih zaslonov, ki izboljšajo vizualno izkušnjo v različnih okoljih, vključno z gledališči, konferenčnimi sobami, učilnicami, domačimi kini itd. Z našimi inovativnimi dizajni in vrhunsko zmogljivostjo želimo zagotoviti poglobljene in privlačne vizualne podobe, ki očarajo občinstvo.

Projekcijska platna

Vsa naša oprema je podvržena rednemu vzdrževanju in strogemu testiranju, da zagotovimo optimalno delovanje in zanesljivost.

V Oniksu se zavedamo pomena vrhunske kakovosti slike na projekcijskih platnih. Naša ponudba zaslonov je zasnovana tako, da zagotavljajo odlično barvno reprodukcijo, ostrino in jasnost ter zagotavljajo, da je vsaka podrobnost projicirane vsebine natančno predstavljena. Ne glede na to, ali prikazujete večpredstavnostne predstavitve, filme ali umetniške projekcije, naši zasloni zagotavljajo živahne in realistične slike, ki pustijo trajen vtis.

Projekcijsko platno

Vrhunska kakovost slike

Ponujamo široko paleto možnosti projekcijskih zaslonov, ki ustrezajo različnim potrebam in željam. Od zaslonov s fiksnim okvirjem za stalne namestitve do motoriziranih zaslonov za prilagodljive nastavitve imamo rešitve, ki poskrbijo za različne aplikacije. Naš izbor vključuje različne velikosti, razmerja stranic in materiale, kar vam omogoča, da izberete popoln zaslon, ki najbolje ustreza vašim zahtevam glede projekcije in specifikacijam prostora.

Projekcijska platna

Širok nabor možnosti

Naša ponudba projekcijskih platn je zasnovana z mislijo na vsestranskost in prilagodljivost. Zavedamo se, da imajo lahko različni dogodki in prizorišča edinstvene zahteve, zato so naša platna prilagodljiva in združljiva z različnimi projekcijskimi sistemi. Ne glede na to, ali uporabljate LCD, DLP ali laserske projektorje, naši zasloni zagotavljajo optimalno zmogljivost in združljivost za zagotavljanje osupljive slike v katerem koli okolju.

Električno projekcijsko platno

Vsestranskost in prilagodljivost

Vzdržljivost in zanesljivost sta najpomembnejši pri projekcijskih zaslonih, saj morajo vzdržati večkratno uporabo in delovati dosledno skozi čas. V podjetju Oniks dajemo prednost kakovostni izdelavi in ​​zagovarjamo visokokakovostne materiale, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo in zanesljivost naših zaslonov. Projekcijski zasloni so narejeni tako, da prenesejo redno uporabo in nudijo odlično odpornost na gube in razbarvanje, kar vam zagotavlja zanesljivo projekcijsko površino, ki ohranja svojo vizualno celovitost.

Ukrivljeno projekcijsko platno

Trajna in zanesljiva konstrukcija

Zavedamo se pomena priročnosti in enostavne uporabe, ko gre za projekcijska platna. Naši ponudba zaslonov je zasnovana za enostavno namestitev, z uporabniku prijaznimi funkcijami, ki poenostavljajo postopek namestitve. Poleg tega zasloni zahtevajo minimalno vzdrževanje, zaradi česar so brez težav izbira za prizorišča in instalacije. Z našimi projekcijskimi zasloni se lahko osredotočite na zagotavljanje izjemnih vizualnih izkušenj brez potrebe po obsežnem tehničnem znanju ali dolgotrajnem vzdrževanju.

Projekcijsko platno

Enostavna namestitev in vzdrževanje

V Oniks smo ponosni na zagotavljanje podpore strankam. Naša usposobljena ekipa vam je na voljo za pomoč skozi celoten proces, od izbire pravega projekcijskega platna do zagotavljanja navodil za namestitev in vzdrževanje.

Električno projekcijsko platno

Strokovno vodenje in podpora

Ste pripravljeni popestriti svoje predstave z našimi prireditvenimi odri? Izpolnite kontaktni obrazec, član naše ekipe vas bo kontaktiral za podrobne informacije o vašem projektu in vam v najkrajšem možnem času pripravil ugodno ponudbo. Vedno smo tukaj, da vam pomagamo.

bottom of page