top of page

MENU

SISTEM VODIL

Profesionalne

Dekorativne

Heavy Duty

Sistemi vodil P&B – zasnovani za odličnost

V Oniksu svojim strankam ponujamo najboljše izdelke v rešitvah za sisteme vodil. Naša izbrana linija profesionalnih vodil, serija dekor, je znana po svoji kakovosti, funkcionalnosti in inovativnosti. Vodila so se spremenile v elegantne dizajnerske elemente, ki vsakemu prostoru vdahnejo osebnost.

S svojim tihim in odličnim delovanjem vodila zagotavljajo vzdržljivost in enostavno namestitev na stene in strope. Na voljo v različnih izvedbah in trendovskih barvah, se prilagajajo različnim potrebam trga in spoštujejo predpise o varnosti otrok.

vodila za zavese

Pri Oniksu ponujamo obsežen nabor sistemov vodil, posebej zasnovanih za izpolnjevanje edinstvenih potreb profesionalne uporabe

Okrasne zavese so več kot le dodatek prostoru; igrajo ključno vlogo pri določanju splošnega tona prostora. Naše okrasne zavese so izdelane iz visokokakovostnih negorljivih in akustično ustreznih materialov in se ponašajo s široko paleto barv, ki se bodo zagotovo prilegale estetiki oblikovanja katerega koli prostora.

profesionalna dekorativna vodila za zavese

Profesionalna dekorativna vodila

Za neprimerljivo natančnost in doslednost so naše zavese, izdelane s CNC šivalnimi stroji. Te zavese, izdelane z uporabo računalniško vodenih strojev, ponujajo raven natančnosti in učinkovitosti, ki ji je težko priti.

child safety certificirana vodila za zavese

Child safety certificirana

Ponujamo najboljše izdelke v rešitvah za sisteme vodil. Naša izbrana linija profesionalnih vodil, serija dekor, je znana po svoji kakovosti, funkcionalnosti in inovativnosti. S svojim tihim delovanjem in odličnim delovanjem vodila zagotavljajo vzdržljivost in enostavno namestitev na stene in strope.

vodila za zavese

Vodila za težje obremenitve

Naša predanost kakovosti in zadovoljstvu strank nas loči od drugih. Ko izberete Oniks, izberete partnerja, ki bo skupaj z vami našel najboljše rešitve za zavese za vaš prostor, hkrati pa bo povečal estetsko privlačnost vaših.

naborni trak za zavese

Naborni trakovi za zavese

Zakaj izbrati

Oniks

Pri Oniksu združujemo vrhunsko CNC tehnologijo s tradicionalno izdelavo, da vam zagotovimo odrske zavese, ki ustrezajo vašim specifičnim potrebam. Verjamemo v zagotavljanje kakovosti, trajnosti in natančnosti vsakega izdelka, kar zagotavlja vaše popolno zadovoljstvo.

sistemi vodil za zavese p&b

Ste pripravljeni popestriti svoje predstave z našimi odrskimi zavesami? Izpolnite kontaktni obrazec, član naše ekipe vas bo kontaktiral za podrobne informacije o vašem projektu in vam v najkrajšem možnem času pripravil ugodno ponudbo. Vedno smo tukaj, da vam pomagamo.

bottom of page