top of page

Piškotki so majhne tekstovne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik ob obisku našega spletnega mesta in ne škodijo vaši strojni ali programski opremi. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.

Piškotki niso škodljivi in so vedno časovno omejeni.

V slovenski zakonodaji uporabo piškotkov določa Zakon o elektronskih komunikacijah (Uradni list RS, št. 130/22, v nadaljevanju: ZEKom-2), katerega 225. člen predstavlja pravno osnovo za skrb za zasebnost uporabnikov spleta.

Spletna stran www.oniks.eu za delovanje strani uporablja piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov, spremljajo pa aktivnosti obiskovalcev in zanimanje z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje. Z uporabo spletne strani obiskovalci soglašajo z njihovo uporabo.

Katere piškotke uporabljamo?

IME PIŠKOTKA

TRAJANJE PIŠKOTKA

bSession

Session

XSRF-TOKEN

Session

platform_app_#-#-#-#-#_#-#-#-#-#

Persistent

XSRF-TOKEN

Session

bSessioni

Session

CookieConsent

1 leto

hs

Session

ssr-caching

1 dan

svSession

2 let

XSRF-TOKEN

Session

fedops.logger.sessionId

Persistent

_wixAB3

6 mesecev​

ONEMOGOČANJE PIŠKOTKOV

Piškotke lahko onemongočite neposredno v svojem spletnem brskalniku.

Za informacije o nastavitvah za piškotke izberite spletni brskalnik, ki ga uporabljate:


Chrome
Firefox
Opera
Internet Explorer
Safari

Če spremenite, ali izbrišete brskalnikovo datoteko s piškotki, spremenite ali nagradite vaš brskalnik ali napravo, boste morda morali ponovno onemogočiti piškotke. Postopek za upravljanje in brisanje piškotkov se razlikuje od brskalnika do brskalnika. Če pri tem potrebujete pomoč, lahko pogledate v brskalnikovi pomoči uporabnikom.

Piškotki

bottom of page