top of page

Odrske zavese

Tančica med občinstvom in čarovnijo.
Odrkse zavese - Oniks

Pri Oniksu razumemo ključno vlogo odrskih zaves in smo predani izdelavi visokokakovostnih rešitev po meri, ki natanko ustrezajo vašim potrebam.

 

S široko paleto barv, tkanin, zaključkov, nabornih trakov in profesionalnih sistemov vodil, ki so na voljo, se lahko popolnoma uskladimo z vašo vizijo.

Zavese izdelujemo na petih avtomatiziranih CNC strojih, kar nam omogoča hitrost, veliko natančnost in kvaliteto v vseh postopkih izdelave.

CNC izdelava

Širok nabor profesionalnih vodil za zavese je razvit tako, da so funkcionalne, vsestranske in zelo trpežne.

Vodila

Naše ognjevarne tkanine ohranjajo svoje lastnosti skozi čas, so zelo odporne, zelo enostavno se očistijo samo z vodo in ohranijo svoje lastnosti tudi po večkratnem pranju.

Tkanine

PROSCENIJ

Odrske maskirne zavese se uporabljajo na stranskih mejah uprizoritvenega prostora, da skrijejo prostore in opremo zunaj odra pred pogledom občinstva. Narejene iz lahkih maskirnih tkanin, ki delno ali v celoti blokirajo atmosfersko svetlobo, da na odru ustvarijo efekt črne škatle.

Stranske in zadnje zavese

Najbolj znan in viden gledališki zastor je seveda sprednja ali glavna zavesa. Tradicionalno izdelan iz negorljivega žameta, kot Trevira CS je vizualna pregrada med gledališkim odrom in občinstvom pred začetkom predstave.

Glavna sprednja zavesa
Zavese za oder - Oniks

Pri Oniksu združujemo vrhunsko CNC tehnologijo s tradicionalno izdelavo, da vam zagotovimo odrske zavese, ki ustrezajo vašim specifičnim potrebam.

 

Verjamemo v zagotavljanje kakovosti, trajnosti in natančnosti vsakega izdelka, kar zagotavlja vaše popolno zadovoljstvo.

Zavese za oder - Oniks

Vas zanima kako lahko Oniksove zavese koristijo vašemu odru?

Preko obrazca za kontakt lahko delite fotografijo svojega prostora, navedete dimenzije in izrazite svoje želje ali nas pokličete na 030 677 700.
 
Naša strokovna ekipa vam bo z veseljem svetovala.
bottom of page