top of page

MENU

ODRSKE ZAVESE

Gledališča

Prireditve

Dogodki

Odrska zavesa je prvi vtis vsake gledališke predstave, tančica med občinstvom in čarovnijo, ki se šele odpira.

Oniksove odrske zavese so oblikovane natančno in z ostrim očesom za podrobnosti.

Niso le element dekorja; prispevajo k splošnemu vzdušju, akustiki in estetiki predstave.

Naše zavese so prilagodljive, kar zagotavlja, da se ujemajo z vašimi posebnimi zahtevami glede velikosti, tkanine in sloga.

Gledališka zavesa

Pri Oniksu razumemo ključno vlogo odrskih zaves in smo predani izdelavi visokokakovostnih rešitev po meri, ki natanko ustrezajo vašim potrebam.

Naše odrske zavese zagotavljajo profesionalen in eleganten videz ter dajejo ton vsaki predstavi. S široko paleto barv, tkanin in zaključkov, ki so na voljo, se lahko popolnoma uskladimo z vašo vizijo

Odrske zavese

Doživite moč zvoka in tišine

Kakovost zvoka

Odrske zavese lahko izboljšajo akustiko gledališča. Pomagajo pri absorpciji zvoka, zmanjšanju odmeva in zagotavljanju boljše zvočne izkušnje za občinstvo.

Gledališke zavese

Vsak prostor spremenite v zatočišče miru in tišine

Gladki prehodi

z uporabo visokokakovostnih odrskih zaves in profesionalnih vodil je mogoče doseči brezhibne prehode prizorov, s čimer se poveča tok in pripovedovanje zgodbe predstave.

Zavese za oder

Združevanje estetike, funkcionalnosti in vzdržljivosti

Vzdržljivost

Naše zavese so zasnovane tako, da prenesejo težke pogoje pogoste uporabe in zagotavljajo dolgotrajno rešitev za vaše potrebe na odru.

zavese za oder

Ste pripravljeni popestriti svoje predstave z našimi odrskimi zavesami? Izpolnite kontaktni obrazec, član naše ekipe vas bo kontaktiral za podrobne informacije o vašem projektu in vam v najkrajšem možnem času pripravil ugodno ponudbo. Vedno smo tukaj, da vam pomagamo.

Zakaj izbrati

Oniks

Pri Oniksu združujemo vrhunsko CNC tehnologijo s tradicionalno izdelavo, da vam zagotovimo odrske zavese, ki ustrezajo vašim specifičnim potrebam. Verjamemo v zagotavljanje kakovosti, trajnosti in natančnosti vsakega izdelka, kar zagotavlja vaše popolno zadovoljstvo.

Izdelava zaves za oder
bottom of page