top of page

Zavese za zdravstvene ustanove.

Ustvarjanje udobnega in prijetnega vzdušja.
Zavese za zdravstvene ustanove

Naše negorljive in akustično certificirane tkanine ohranjajo svoje lastnosti skozi čas, so zelo odporne, zelo enostavno se očistijo samo z vodo in ohranijo svoje lastnosti tudi po večkratnem pranju.

 

Poseben premaz tekstila ponuja močno protivirusno zaščito pred pogostimi virusi, bakterijami in prišicami, s preizkušeno sposobnostjo zmanjšanja aktivnosti virusov za 99% v 2 urah.

Naše tkanine Radiation Stop vas bodo zaščitile pred sevanjem. So nova generacija pametnih tkanin z visokofrekvenčnimi in nizkofrekvenčnimi lastnostmi zaslona elektromagnetnega polja.

Ogled video predstavitve.

Ne blokirajo signala telefonskih naprav, ščitijo pa vas pred neposrednim sevanjem anten.

Radiation Stop

Poseben premaz tekstila ponuja močno protivirusno zaščito pred pogostimi virusi, bakterijami in pršicami, s preizkušeno sposobnostjo zmanjšanja aktivnosti virusov za 99% v 2 urah.

Učinkovitost higienskega premaza je temeljito preizkušena in skladna s standardi ISO 18184, kar zagotavlja njegovo zanesljivost pri varovanju vašega zdravja.

Higienski premaz

ZDRAVJE

Zavese proti sevanju
Tkanine enostavne za čiščenje

Naše tkanine je zelo enostavno očistiti samo z vodo in ohranijo svoje lastnosti tudi po večkratnem pranju. Ogled video predstavitve.

 

Popolne so za zavese in oblazinjenje pohištva v prometnih krajih, kjer je čistoča prostorov izrednega pomena, kot so zdravstvene ustanove.

 

Je mehka tkanina z zelo dobro zračnostjo, ki ustvari zelo udobno okolje za vsak prostor.

 

Ima tudi druge lastnosti: tkanine je antistatična in hidrofilna ter ne vsebuje fluoroogljikovodikov, kar spoštuje naš planet.

 

Tkanine s temi lastnostmi so označene z akronimom SR, zato jih zlahka najdete v našem katalogu tkanin.

ČIŠČENJE

Pogosto se ne zavedamo, da lahko dolgotrajen hrup pri ljudeh povzroča različne motnje, kot so stres, tesnoba, težave s spanjem ali celo prebavne težave, zato se je pred kakršnim koli dolgotrajnim hrupom potrebno zaščititi.

Preprečevanje hrupa je veliko preprostejše, kot si ljudje mislijo. Vse kar morate storiti je, da namestite moderno oblikovane zavese, ki absorbirajo zvok. 

Akustična ureditev prostorov

TIŠINA

Za zmanjšanje hrupa in doseganje akustične zaščite zaves uporabljamo linijo zvočno izoliranih in ognjevarnih tkanin. Lastnosti teh vrst tkanin so popolne za javne prostore, pa tudi za odpravljanje hrupa v sobah za boljši spanec.

Naše tkanine imajo močne lastnosti absorpcije zvoka; preizkušen v skladu z ISO 354-11654, večina naših dizajnov je razvrščenih kot "izjemno vpojni" kategoriji A in B.

Prijetno okolje
Akustična ureditev sob v bolnišnici
Blackout - Dimout zavese - Oniks

Z blokiranjem sončne svetlobe lahko zatemnitvene zavese zmanjšajo količino toplote, ki vstopi v prostor čez dan. To lahko pomaga ohranjati prostor hladnejši. Poleg tega lahko zatemnitvene zavese pomagajo ohranjati prostor toplejši v hladnejših mesecih, saj preprečujejo izgubo toplote skozi okna.

Okolju prijazno

Zagotavljajo številne prednosti pred tradicionalnimi zavesami, kot so blokiranje svetlobe, zmanjšanje hrupa, izboljšanje zasebnosti in spodbujanje energetske učinkovitosti. Prav tako so vsestranske in jih je mogoče prilagoditi, da se ujemajo z dekorjem prostora. 

Zdravstvene ustanove se pogosto nahajajo na prometnih območjih s hrupom prometa, gradnje ali nočnega življenja. To je lahko moteče za posameznike, ki poskušajo počivati ​​in okrevati. Zatemnitvene zavese so narejene iz debele, goste tkanine, ki lahko absorbira in blokira zunanji hrup, kar ustvarja mirno okolje za večje splošno udobje.

Blackout in Dimout zavese

ZATEMNITEV

Pri Oniksu razumemo ključno vlogo zaves in smo predani izdelavi visokokakovostnih rešitev po meri, ki natanko ustrezajo vašim potrebam.

 

S široko paleto barv, tkanin, zaključkov, nabornih trakov in profesionalnih sistemov vodil, ki so na voljo, se lahko popolnoma uskladimo z vašo vizijo.

Akustične zavese za javne prostore - Oniks

Vas zanima kako lahko zavese koristijo vaši ustanovi?

Preko obrazca za kontakt lahko delite fotografijo svojega prostora, navedete dimenzije in izrazite svoje želje ali nas pokličete na 030 677 700.
 
Naša strokovna ekipa vam bo z veseljem svetovala.
bottom of page