top of page

Hotelske

zavese

FR negorljive, zelo odporne in enostavne za čiščenje, z visoko obstojnostjo na svetlobo, z akustično zaščito, z zaščito pred elektromagnetnimi valovi ali antibakterijsko.
v skladu s trenutnimi mednarodnimi standardi (EU Evropa, M Francija, UNI Italija, BS UK, NFPA ZDA in IMO za navtične projekte)
Hotelske zavese - Oniks

Ker smo proizvajalci, lahko ponudimo popolnoma prilagojene rešitve in storitve.

 

Imamo ogromen katalog tehničnega tekstila za pogodbene projekte. Našli boste ogromno različnih dizajnov, široko paleto barv in tkanin z najrazličnejšimi tehničnimi lastnostmi.

Naše ognjevarne tkanine ohranjajo svoje lastnosti skozi čas, so zelo odporne in so certificirane za skladnost z glavnimi mednarodnimi standardi: EU Evropa, M Francija, UNI Italija, BS UK, NFPA ZDA in IMO za navtične projekte.

Certificirane tkanine

Bodite tako ustvarjalni, kot želite, saj je z digitalnim potiskom tkanin možen vsak videz. Karkoli arhitekti in oblikovalci ponudijo na mizo, da se prilega njihovemu ustvarjalnemu konceptu.

Personalizacija

Naše ognjevarne tkanine ohranjajo svoje lastnosti skozi čas, so zelo odporne, zelo enostavno se očistijo samo z vodo in ohranijo svoje lastnosti tudi po večkratnem pranju.

Imamo obsežno kolekcijo, ki vključuje različne vrste zvočno izoliranih tkanin: svetle in prosojne strukture, žamet, temne za zavese ali oblazinjenje. Nudimo tudi tkanine z naneseno peno za stenske obloge in opaže.

Krožno gospodarstvo uporabljamo za optimizacijo materialov in odpadkov, ki so bili že uporabljeni, ter jim podaljšamo življenjsko dobo s ponovno uporabo, popravili in recikliranjem.

Široka paleta možnosti

TKANINE

Zavese za hotele - Oniks

Zatemnitvene zavese, dimout zavese, prosojne zavese, rimske zavese, japonske zavese, hotelski tekstil in profesionalni sistemi vodil za pogodbene projekte, vse na enem mestu.

Naj naša ekipa odpravi stres, medtem ko izdelujemo, dobavimo in namestimo vašo ustanovo z osupljivimi zavesami in hotelskim tekstilom po meri. Za naše storitve ni omejitev.

Drsniki so zasnovani tako, da se prilagajajo krivinam vodil za zavese.
 

Vrtljiv drsnik daje sistemu ONDA SURF večjo svobodo gibanja, zato je še bolj popolna in nudi eleganten izgled zaves.
 

Možnost krojenja polnosti nabora za pogodbene projekte.
 

Ogled video predstavitve.

Prilagodljivost

V nenehni evoluciji. Nova zasnova onda združuje prednosti trenutnega onda Surfa s svobodo gibanja rotirajočega drsnika.

Nova zasnova drsnikov in zaključka nabora zavese je zasnovana tako, da je izdelek videti popoln, ko je nameščen in v uporabi.

Tkaninski trak preprečuje, da bi vrvica padla med drsnike, se popolnoma prilega mehanizmu in ostane urejena, ne da bi se zapletla s kavlji.

Nova zasnova drsnikov, namenjena drsenju brez prekrivanja.

Ko se zavesa odpre, nov nosilec zaključka nabora zagotovi, da je natančno nameščena, brez premikanja nazaj in s popolnim naborom.

Evolucija v naboru zaves

ONDA SURF

Onda naborni trak - popolno nabrane zavese za hotel
Kako izbrati zavese za svoj hotel - Oniks

Vas zanima kako lahko Oniks zavese in vodila koristijo vašemu HOTELU?

Preko obrazca za kontakt lahko delite fotografijo svojega prostora, navedete dimenzije in izrazite svoje želje ali nas pokličete na 030 677 700.
 
Naša strokovna ekipa vam bo z veseljem svetovala.
Vodila za zavese certificirane za rabo v hotelih - Oniks

širok nabor profesionalnih vodil za zavese je razvit tako, da so funkcionalne, vsestranske in zelo trpežne.

 

Pripravljene na vsak projekt profesionalne narave, ki zahteva odličnost izdelkov.

 

So visokokakovostni, tihi profesionalni tehnični sistemi, ki jih je enostavno namestiti na stene in strope.

 

Zagotavljajo dobro delovanje in dolgo življenjsko dobo, nekateri pa vključujejo inovativne podrobnosti, ki so edinstvene na trgu, nudijo gladko delovanje in optimalno enostavno uporabo.

 

Ponudba motoriziranih sistemov, vključuje celotno ponudbo vrhunske kakovosti in ponuja motorizirane rešitve za rimske zavese, klasične zavese, japonske panelne zavese in roloje.

Zasnovano in primerno za delo s katero koli vrsto zaves, bodisi tradicionalnih ali Perfect Onda. Prilagojeni so potrebam strokovnjakov na trgu pogodbenih projektih.

 

Vključujejo tudi komponente za namestitev v skladu s predpisi o varnosti otrok. Skladne s standardom UNE EN 13120 o varnosti otrok.

Prilagojeno za vsak projekt

VODILA

bottom of page