top of page

Zavese za pisarne.

Udobje v vašem delovnem okolju.
Zavese za pisarne

Razmislite o namestitvi zaves v vašo pisarno in odkrijte številne ekonomske in praktične prednosti. Kvalitetne zavese ne samo, da omogočajo uravnavanje svetlobe, temveč tudi izboljšajo zvočno udobje v vašem delovnem okolju.

Motnje in nepotrebni hrup lahko resno vplivajo na produktivnost in učinkovitost zaposlenih. Zato je ključno, da izberete prave pisarniške zavese, ki bodo pomagale rešiti te težave.

Preprost način za izboljšanje akustike konferenčne sobe je dodajanje zaves. Ti mehki materiali pomagajo absorbirati zvočne valove, zmanjšujejo odmeve in druga popačenja.  Zavese lahko dodate na okna ali obesite na stene, da lažje absorbirajo zvok. Ti materiali ne le izboljšajo akustiko, temveč lahko konferenčni sobi dodajo tudi pridih topline in udobja.

Ne moteni sestanki

Motnje so eden največjih razlogov za pomanjkanje produktivnosti pisarniških zaposlenih. Če iščete načine za povečanje produktivnosti med sestanki ali delovnim dnem na splošno, razmislite, kako vam lahko pomagaja akustično ustrezne zavese. Z manj motnjami se lahko zaposleni bolj osredotočijo na svoje delo in tako postanejo bolj produktivni.

Produktivno okolje

TIŠINA

Kakovost zvoka v vaši pisarni lahko pomembno vpliva na kakovost delovnega prostora. Delovno okolje je velik dejavnik pri zadovoljstvu zaposlenih v pisarni in mnogi zaposleni to upoštevajo, ko se odločajo, ali bodo ostali v podjetju. Ko svojim zaposlenim zagotovite delovno okolje brez motenj, ki podpira in spodbuja osredotočeno delo, bodo veliko srečnejši.

Prijetno okolje
Zavese za konferenčno sobo
Blackout - Dimout zavese - Oniks

Z blokiranjem sončne svetlobe lahko zatemnitvene zavese zmanjšajo količino toplote, ki vstopi v prostor čez dan. To lahko pomaga ohranjati prostor hladnejši. Poleg tega lahko zatemnitvene zavese pomagajo ohranjati prostor toplejši v hladnejših mesecih, saj preprečujejo izgubo toplote skozi okna.

Okolju prijazno

Pisarne se pogosto nahajajo na prometnih območjih s hrupom prometa, gradnje ali nočnega življenja. To je lahko moteče za posameznike, ki poskušajo delati. Zatemnitvene zavese so narejene iz debele, goste tkanine, ki lahko absorbira in blokira zunanji hrup, kar ustvarja mirno okolje za večje splošno udobje.

Mirno okolje

Svetloba, ki prihaja iz računalnikov in projektorjev, prispeva k svetlosti v pisarni. Kolikor je le mogoče, želite v svoj pisarniški prostor prejeti ravno dovolj svetlobe. Zatemnitvene zavese lahko rešijo te težave. Te zavese lahko blokirajo svetlobo in hrup.

Blackout in Dimout zavese

ZATEMNITEV

Naše tkanine Radiation Stop vas bodo zaščitile pred sevanjem. So nova generacija pametnih tkanin z visokofrekvenčnimi in nizkofrekvenčnimi lastnostmi zaslona elektromagnetnega polja.

Ogled video predstavitve.

Ne blokirajo signala telefonskih naprav, ščitijo pa vas pred neposrednim sevanjem anten.

Radiation Stop

Poseben premaz tekstila ponuja močno protivirusno zaščito pred pogostimi virusi, bakterijami in pršicami, s preizkušeno sposobnostjo zmanjšanja aktivnosti virusov za 99% v 2 urah.

Učinkovitost higienskega premaza je temeljito preizkušena in skladna s standardi ISO 18184, kar zagotavlja njegovo zanesljivost pri varovanju vašega zdravja.

Higienski premaz

ZDRAVJE

Zavese proti sevanju
Tkanine enostavne za čiščenje

Naše tkanine je zelo enostavno očistiti samo z vodo in ohranijo svoje lastnosti tudi po večkratnem pranju. Ogled video predstavitve.

 

Popolne so za zavese in oblazinjenje pohištva v prometnih krajih, kot so pisarne.

 

Je mehka tkanina z zelo dobro zračnostjo, ki ustvari zelo udobno okolje za vsak prostor.

 

Ima tudi druge lastnosti: tkanine je antistatična in hidrofilna ter ne vsebuje fluoroogljikovodikov, kar spoštuje naš planet.

 

Tkanine s temi lastnostmi so označene z akronimom SR, zato jih zlahka najdete v našem katalogu tkanin.

ČIŠČENJE

Naše sodobne kolekcije zaves, ki vključujejo vrsto visokotehnoloških inovacij, ponujajo rešitev za vsako pisarno.

Zavese so idealne za pisarniška okolja zaradi svojih tehničnih lastnosti, kot so izolacijske lastnosti, ki zmanjšujejo zvočno onesnaženje – in seveda zaradi svoje vzdržljivosti in sloga.

Akustične zavese za javne prostore - Oniks

Vas zanima kako lahko zavese koristijo vaši pisarni?

Preko obrazca za kontakt lahko delite fotografijo svojega prostora, navedete dimenzije in izrazite svoje želje ali nas pokličete na 030 677 700.
 
Naša strokovna ekipa vam bo z veseljem svetovala.
bottom of page