top of page

Zavese za šole in vrtce.

Negorljive tkanine za notranjosti šol, fakultet in univerzitetnih stavb.
Zavese za šolstvo

Naše negorljive in akustično certificirane tkanine ohranjajo svoje lastnosti skozi čas, so zelo odporne, zelo enostavno se očistijo samo z vodo in ohranijo svoje lastnosti tudi po večkratnem pranju.

 

Ponujamo tudi profesionalne sisteme vodil v skladu s standardom UNE EN 13120 o varnosti otrok , ki so na voljo za zavese za šole in katero koli drugo uporabo.

Motnje so eden največjih razlogov za pomanjkanje produktivnosti učencev. Če iščete načine za povečanje produktivnosti med poukom ali na splošno, razmislite, kako vam lahko pomagajo akustično ustrezne zavese. Z manj motnjami se lahko učenci bolj osredotočijo na svoje delo in tako postanejo bolj produktivni.

Produktivno okolje

TIŠINA

Pogosto se ne zavedamo, da lahko dolgotrajen hrup pri ljudeh povzroča različne motnje, kot so stres, tesnoba, težave s spanjem ali celo prebavne težave, zato se je pred kakršnim koli dolgotrajnim hrupom potrebno zaščititi.

Naše tkanine imajo močne lastnosti absorpcije zvoka; preizkušen v skladu z ISO 354-11654, večina naših dizajnov je razvrščenih kot "izjemno vpojni" kategoriji A in B.

Prijetno okolje
Oniks izdelava zases za šole
Blackout - Dimout zavese - Oniks

Z blokiranjem sončne svetlobe lahko zatemnitvene zavese zmanjšajo količino toplote, ki vstopi v prostor čez dan. To lahko pomaga ohranjati prostor hladnejši. Poleg tega lahko zatemnitvene zavese pomagajo ohranjati prostor toplejši v hladnejših mesecih, saj preprečujejo izgubo toplote skozi okna.

Okolju prijazno

Zagotavljajo številne prednosti pred tradicionalnimi zavesami, kot so blokiranje svetlobe, zmanjšanje hrupa, izboljšanje zasebnosti in spodbujanje energetske učinkovitosti. Prav tako so vsestranske in jih je mogoče prilagoditi, da se ujemajo z dekorjem prostora. 

Imate v telovadnici težave s svetlobo in odmevom? Akustično ustrezne zatemnitvene zavese zastrejo 100% svetlobe in lahko zmanjšajo hrup in odmev v ozadju do 10dB, kar je enako zmanjšanju zaznanega hrupa za polovico.

Blackout in Dimout zavese

ZATEMNITEV

Naše tkanine Radiation Stop vas bodo zaščitile pred sevanjem. So nova generacija pametnih tkanin z visokofrekvenčnimi in nizkofrekvenčnimi lastnostmi zaslona elektromagnetnega polja.

Ogled video predstavitve.

Ne blokirajo signala telefonskih naprav, ščitijo pa vas pred neposrednim sevanjem anten.

Radiation Stop

Poseben premaz tekstila ponuja močno protivirusno zaščito pred pogostimi virusi, bakterijami in pršicami, s preizkušeno sposobnostjo zmanjšanja aktivnosti virusov za 99% v 2 urah.

Učinkovitost higienskega premaza je temeljito preizkušena in skladna s standardi ISO 18184, kar zagotavlja njegovo zanesljivost pri varovanju vašega zdravja.

Higienski premaz

ZDRAVJE

Zavese proti sevanju
Tkanine enostavne za čiščenje

Naše tkanine je zelo enostavno očistiti samo z vodo in ohranijo svoje lastnosti tudi po večkratnem pranju. Ogled video predstavitve.

 

Popolne so za zavese in oblazinjenje pohištva v prometnih krajih, kot so šole.

 

Je mehka tkanina z zelo dobro zračnostjo, ki ustvari zelo udobno okolje za vsak prostor.

 

Ima tudi druge lastnosti: tkanine je antistatična in hidrofilna ter ne vsebuje fluoroogljikovodikov, kar spoštuje naš planet.

 

Tkanine s temi lastnostmi so označene z akronimom SR, zato jih zlahka najdete v našem katalogu tkanin.

ČIŠČENJE

Pri Oniksu razumemo ključno vlogo zaves in smo predani izdelavi visokokakovostnih rešitev po meri, ki natanko ustrezajo vašim potrebam.

 

S široko paleto barv, tkanin, zaključkov, nabornih trakov in profesionalnih sistemov vodil, ki so na voljo, se lahko popolnoma uskladimo z vašo vizijo.

Akustične zavese za javne prostore - Oniks

Vas zanima kako lahko zavese koristijo vaši šoli?

Preko obrazca za kontakt lahko delite fotografijo svojega prostora, navedete dimenzije in izrazite svoje želje ali nas pokličete na 030 677 700.
 
Naša strokovna ekipa vam bo z veseljem svetovala.
bottom of page