top of page

MENU

Oniks se zavzema za najsodobnejši, trajnostni in inovativen način izdelave zaves kjer nič ni nemogoče.

Nudimo celovito paleto storitev, od načrtovanja do vzdrževanja opreme.

Pri vsem, kar počnemo, se lahko zanesete na najvišjo strokovnost.

Svetujemo vam pri izbiri zaves, vodil, pogonov ter akustičnih rešitev prostora. Skupaj z vami načrtujemo najbolj optimalno in učinkovito rešitev.

 

Pri izdelavi zaves uporabljamo le najkvailtetnejše tekstile. Gramature od 250 do 630 g/m2 v 42 barvnih odtenkih priznanih evropskih proizvajcev. Tekstili so ognjevarni in akustično ustrezni z Evropskimi certifikati.

cnc šivanje zaves

Pri Oniksu združujemo vrhunsko CNC tehnologijo s tradicionalno izdelavo, da vam zagotovimo odrske zavese, ki ustrezajo vašim specifičnim potrebam.

Kaj Cenimo

Hiter in natančen razrez blaga z minimalnim odpadkom, predvsem pa ravne linije rezov, ki omogočijo izdelavo kvalitetnih zaves.

Konstantno kakovost ravnih šivov, sinhronizirano hitrost podajalne mize in šivalnega stroja, pnevmatska orodja za natančno robljenje, krajši čas izdelave

Kvalitetna aluminijasta kompaktna vodila zaves s kvalitetnimi drsniki.

 

Ročni ali električni pogon, lahko pa tudi brez pogona.

Pri montaži uporabljamo izključno HILTI montažni material in orodje.

šivanje zaves

01

Osupljiv vizualni učinek:

Odrske zavese služijo kot ozadje za vaše izvajalce, ki določajo ton in vzdušje produkcije. Naše zavese so izdelane s skrbno pozornostjo do detajlov, z uporabo kvalitetnih materialov, ki izžarevajo eleganco in prefinjenost. Od bogatega žameta do zatemnitvenega bombaža, ponujamo široko paleto materialov, ki bodo očarali vaše občinstvo od trenutka, ko se zavese dvignejo.

02

Prilagajanje za umetniško izražanje:

Zavedamo se, da je vsaka produkcija edinstvena, zato ponujamo možnosti prilagajanja, ki vam omogočajo, da svoj prostor oživite. Ne glede na to, ali potrebujete posebne barve, vzorce personalizacije, vključene v vaše zavese, bo naša ekipa tesno sodelovala z vami, da ustvarite zavese, ki se popolnoma ujemajo z vašo vizijo. Z našimi storitvami prilagajanja lahko resnično podate izjavo na odru.

03

Nemoteni prehodi z napredno tehnologijo:

Enostavne spremembe scene lahko povečajo celoten tok in učinek vaše produkcije. Naše odrske zavese so na voljo tudi z inovativnimi sistemi motorizacije, ki omogočajo gladke in natančne premike s pritiskom na gumb. Poslovite se od zamudnih ročnih prilagoditev in sprejmite udobje in profesionalnost avtomatiziranih prehodov zaves.

04

Požarna varnost in vzdržljivost:

Varnost je izjemnega pomena na vsakem prizorišču. Naše odrske zavese so izdelane iz ognjevarnih tkanin, ki ustrezajo industrijskim standardom in predpisom. Poleg tega so naše zavese izdelane tako, da prenesejo zahteve profesionalne uporabe, kar zagotavlja vzdržljivost in dolgo življenjsko dobo brez kompromisov pri slogu ali funkcionalnosti.

05

Strokovno vodenje in podpora:

Izbira pravih odrskih zaves je lahko zastrašujoča naloga. Zato je tu naša ekipa, ki vas bo vodila skozi izbirni postopek. Razumemo edinstvene zahteve različnih produkcij in vam bomo zagotovili prilagojena priporočila, ki vam bodo pomagala pri odločitvi na podlagi informacij. Od mer in izbire blaga do namestitve in vzdrževanja nudimo celovito podporo na vsakem koraku.

06

Zadnji projekti:

Ne verjemite nam na besedo – oglejte si našo rubriko zadnjih projektov kot dokaz kakovosti in učinka naših odrskih zaves.

Materiali

Pri izdelavi zaves uporabljamo le najkvailtetnejše tekstile. Gramature od 250 do 630 g/m2 v 42 barvnih odtenkih priznanih evropskih proizvajcev. Tekstili so ognjevarni in akustično ustrezni z Evropskimi certifikati.

Najbolj prodajno zanimivi tekstili za zavese:

ORFEO - gramatura 250 g/m2 dobavljiv v 42 odtenkih

SCALA - gramatura 315 g/m2 dobavljiv v 42 odtenkih

AMSTERDAM - gramatura 550 g/m2 dobavljiv v 42 odtenkih

velour - desert
bottom of page