top of page

Prosojne

zavese

Moderen in sodoben pridih prostoru.
Prosojne zavese - Oniks

Naše gladke in svilnate teksture so ključ do topline in večjega udobja v vsakem notranjem prostoru. Pri Oniksu imamo široko kolekcijo ognjevarnih prosojnih zaves, ki se odlično podajo v najbolj aktualne in prijetne ambiente.

 

Lahko izberete klasično belo, topel zemeljski ton ali natisnete kateri koli dizajn iz naše ogromne zbirke - ali svojega.

Večina osnovnih tkanin je FR in ima svoje uradne certifikate. Naše ognjevarne tkanine ohranjajo svoje lastnosti skozi čas, so zelo odporne in so certificirane za skladnost z glavnimi mednarodnimi standardi: EU Evropa, M Francija, UNI Italija, BS UK, NFPA ZDA in IMO za navtične projekte.

Certificirane tkanine

Naravne barve so značilne za velik del naših zbirk prosojnih zaves. Osnovni nevtralni in prašni toni, ki skupaj z našimi tiskanimi prosojnimi zavesami dosegajo popolno ravnovesje v naši zbirki vzorcev z izbiro dodajanja različnih funkcij in zaključkov: negorljiv, zunanji, proti plesni, proti komarjem in stropicciato.

Barvna paleta

Prosojna zavesa je izdelana iz vrste tkanine, ki omogoča filtriranje svetlobe. Sheer zavesa ali prosojna zavesa je lahka in zračna ter doda prostoru moderen in sodoben pridih.

Medtem ko lahko prosojne zavese naredijo izjavo v sobi ali same po sebi izstopajo, so tudi popolne za prostore z drznimi barvami in močnimi vzorci, saj dajejo prostoru vizualno olajšanje.

Moderen pridih

PROSOJNO

Prosojne - Sheer zavese

Preproste prosojne zavese so resnično brezčasne in se lahko podajo k modernemu ali tradicionalnemu videzu in vsem vmes. Ker omogočajo filtriranje svetlobe in oblik, delujejo izjemno dobro kot obdelava od stene do stene in ustvarjajo neprekinjeno ozadje, ki zasidra sobo, ne da bi popolnoma skrila arhitekturne značilnosti.

Prosojne zavese za javne prostore - Oniks

Vas zanima kako lahko prosojne zavese koristijo vašemu prostoru?

Preko obrazca za kontakt lahko delite fotografijo svojega prostora, navedete dimenzije in izrazite svoje želje ali nas pokličete na 030 677 700.
 
Naša strokovna ekipa vam bo z veseljem svetovala.
bottom of page