top of page

MENU

ZATEMNITVENE ZAVESE

Dvorane

Pisarne

Hoteli

Vsak prostor spremenite v zatočišče miru in tišine z Oniksovimi zatemnitvenimi zavesami.

Zatemnitvene zavese Oniks so več kot le okenske obloge. Naše zavese, izdelane iz visokokakovostnih tkanin, ki blokirajo svetlobo, učinkovito zmanjšajo zunanjo svetlobo in hrup ter zagotavljajo večjo raven zasebnosti in udobja.

zatemnitvene zavese

Naše zavese, zasnovane tako, da blokirajo največjo količino svetlobe in hrupa, so popolne za ustvarjanje optimalnega okolja za počitek, delo ali zabavo.

Naše zatemnitvene zavese so zasnovane tako, da blokirajo do 99 % vhodne svetlobe, zaradi česar so popolne za hotelske sobe, pisarne ali kateri koli prostor, kjer je nadzor svetlobe bistven.

blackout zavesa

Nadzor svetlobe

Poleg svetlobe naše zavese pomagajo tudi zmanjšati zunanji hrup, kar prispeva k tišjemu in bolj mirnemu okolju.

zatemnitvene zavese

Zmanjšanje hrupa

Z izolacijo oken lahko zatemnitvene zavese pomagajo vzdrževati notranjo temperaturo, kar lahko prihrani pri stroških ogrevanja in hlajenja.

Zatemnitvene zavese za hotel

Energetska učinkovitost

Samo zato, ker so funkcionalne, ne pomeni, da ne morejo biti elegantne. Naše zatemnitvene zavese so na voljo v različnih barvah, vzorcih in tkaninah, ki dopolnjujejo vsako notranjost.

blackout zavese

Raznolikost stilov

Ste pripravljeni spremeniti svoj prostor z našimi zatemnitvenimi zavesami? Izpolnite kontaktni obrazec, član naše ekipe vas bo kontaktiral za podrobne informacije o vašem projektu in vam v najkrajšem možnem času pripravil ugodno ponudbo. Vedno smo tukaj, da vam pomagamo.

Oniks zatemnitvene zavese

Zakaj izbrati

Oniks

Oniks je zavezan zagotavljanju najvišje kakovosti izdelkov in storitev. Naše zatemnitvene zavese so dokaz naše predanosti podrobnostim, natančnosti in zadovoljstvu strank. Z našimi najsodobnejšimi CNC stroji in strokovno izdelavo zagotavljamo, da je vsak kos izdelan po vaših natančnih specifikacijah.

Izdelava zatemnitvenih zaves
bottom of page