top of page
scripta.si pedagoški rokovniki

Pedagoški Rokovniki

Scripta

Misija

Največja izbira pedagoških rokovnikov v Sloveniji

Dobrodošli na Scripta, vašem zanesljivem viru kakovostnih pedagoških rokovnikov, namenjenih podpori pedagogom v Sloveniji. Naši pedagoški zvezki so premišljeno oblikovani tako, da ustrezajo edinstvenim potrebam pedagogom in jim zagotavljajo učinkovita orodja za izboljšanje metodologij poučevanja in spodbujanje angažiranosti študentov. S poudarkom na kakovosti, funkcionalnosti in inovativnosti so naši rokovniki idealen spremljevalec za vsako izobraževalno potovanje.

Galerija

Moder pedagoški rokovnik

01

Rdeč pedagoški rokovnik

02

Moder rokovnik
Črn pedagoši rokovnik

03

nakup pedagoškega rokovnika

Storitve

Naša ponudba

Smo edini ponudnik pedagoških rokovnikov in ovitkov, ki jih v celoti razvijamo, tiskamo in izdelujemo v Sloveniji. Ponosni smo, da pedagogi naše rokovnike uporabljajo že več kot 30 let.

 

Naše pedagoške rokovnike odlikuje visoka kvaliteta izdelave, uporabljamo debelejše plastificirane vmesne kartone, večbarvni tisk, premišljeno oblikovanje ter bogat izbor vsebin v treh velikostih in desetih različicah.

Naši zvezki so oblikovani v sodelovanju z izkušenimi pedagogi, da zagotovimo usklajenost vsebine z učnim načrtom in pedagoškimi pristopi v Sloveniji. Zvezki zagotavljajo strukturiran okvir za organiziranje učnih načrtov, dejavnosti, ocenjevanja in sledenje napredku učencev.

pedagoški rokovnik

Pedagoško usklajena vsebina:

Zavedamo se pomena rokovnikov, ki lahko prenesejo zahteve vsakodnevne uporabe. Naši pedagoški zrokovniki so izdelani iz visokokakovostnih materialov, vključno s čvrstimi platnicami in okolju prijaznim papirjem, kar zagotavlja vzdržljivost in okoljsko ozaveščenost.

Pedagoški rokovnik scripta

Vzdržljivost in trajnost:

Ponujamo storitve prilagajanja za personalizacijo zvezkov s šolskimi logotipi, imeni ali posebnimi zahtevami glede blagovne znamke. Prilagojeni zvezki ustvarjajo občutek identitete in pripadnosti ter izboljšujejo celotno izobraževalno izkušnjo.

Personaliziran pedagoški rokovnik

Možnosti prilagajanja:

PDF POVEZAVE DO VRSTE ROKOVNIKOV - PRIHAJA KMALU

Pedagoški rokovniki

Vsebina rokovnikov

bottom of page