top of page
scripta.si pedagoški rokovniki

Pedagoški Rokovniki

Scripta

Misija

Največja izbira pedagoških rokovnikov v Sloveniji

Dobrodošli na Scripta, vašem zanesljivem viru kakovostnih pedagoških rokovnikov, namenjenih podpori pedagogom v Sloveniji. Naši pedagoški zvezki so premišljeno oblikovani tako, da ustrezajo edinstvenim potrebam pedagogom in jim zagotavljajo učinkovita orodja za izboljšanje metodologij poučevanja in spodbujanje angažiranosti študentov. S poudarkom na kakovosti, funkcionalnosti in inovativnosti so naši rokovniki idealen spremljevalec za vsako izobraževalno potovanje.

Galerija

Pedagoški rokovnik scripta
pedagoški rokovnik scripta
Pedagoški rokovnik
pedagoški rokovnik
Pedagoški rokovnik
Rdeč pedagoški rokovnik
Pedagoški rokovnik Scripta
Pedagoški rokovnik
nakup pedagoškega rokovnika

Storitve

Naša ponudba

Smo edini ponudnik pedagoških rokovnikov in ovitkov, ki jih v celoti razvijamo, tiskamo in izdelujemo v Sloveniji. Ponosni smo, da pedagogi naše rokovnike uporabljajo že več kot 30 let.

Naši zvezki so oblikovani v sodelovanju z izkušenimi pedagogi, da zagotovimo usklajenost vsebine z učnim načrtom in pedagoškimi pristopi v Sloveniji. Zvezki zagotavljajo strukturiran okvir za organiziranje učnih načrtov, dejavnosti, ocenjevanja in sledenje napredku učencev.

pedagoški rokovnik

Pedagoško usklajena vsebina:

Zavedamo se pomena rokovnikov, ki lahko prenesejo zahteve vsakodnevne uporabe. Naši pedagoški zrokovniki so izdelani iz visokokakovostnih materialov, vključno s čvrstimi platnicami in okolju prijaznim papirjem, kar zagotavlja vzdržljivost in okoljsko ozaveščenost.

Pedagoški rokovnik scripta

Vzdržljivost in trajnost:

Ponujamo storitve prilagajanja za personalizacijo zvezkov s šolskimi logotipi, imeni ali posebnimi zahtevami glede blagovne znamke. Prilagojeni zvezki ustvarjajo občutek identitete in pripadnosti ter izboljšujejo celotno izobraževalno izkušnjo.

Personaliziran pedagoški rokovnik

Možnosti prilagajanja:

Vsebina rokovnikov:

Pedagoški rokovnik

V velikosti A5, vsebinsko prilagojene za:

Vzgojno varstvene zavode • Osnovne šole 1-2 razred • Osnovne šole 3-5 razred • Osnovne šole 6-9 razred • Srednje šole • Ravnatelje

V velikosti A4, vsebinsko prilagojene za:

Vzgojno varstvene zavode / Osnovne šole / Srednje šole • Osnovne šole z zapiski o napredku učenca • Srednje šole z zapiski o napredku dijaka

Skrajšano predstavitveno vsebino rokovnikov si lahko ogledate s klikom na spodnje slike. Celotno vsebino s klikom na tekstovno povezavo.

Koledar

Zapiski

Redovalnica

A5

A4

A5

A4

bottom of page