top of page

MENU

AKUSTIČNE ZAVESE

Gledališča

Pisarne

Hoteli

Doživite moč zvoka in tišine z Oniksovimi akustičnimi zavesami.

Akustične zavese Oniks združujejo estetsko privlačnost s funkcionalnim dizajnom.

Zavese, izdelane iz posebej izbranih akustično ustreznih tkanin, ki so znane po svojih lastnostih absorpcije zvoka, pomagajo zmanjšati odmeve in hrup v ozadju ter izboljšajo kakovost zvoka v prostoru.

Akustične zavese Oniks

Naše akustične zavese so zasnovane tako, da absorbirajo in ublažijo neželen hrup, kar vam zagotavlja optimalno zvočno okolje.

Doživite moč zvoka in tišine

Absorpcija zvoka

Zavese so zasnovane tako, da učinkovito absorbirajo zvok ter zmanjšajo odmev in hrup v ozadju. To vodi do čistejšega zvočnega okolja in izboljšane akustike. Tkanina zavese lahko bistveno vpliva na akustičnost prostora. Težje tkanine, kot je velur, so odlične za absorpcijo zvoka in zmanjšanje odmevov, zaradi česar so idealne za odre, kjer je čist zvok najpomembnejši.

velour blago

Izbirajte med širokim naborom stilov, barv in materialov, ki bodo ustrezali vašim estetskim zahtevam. Naše akustične zavese se zlijejo z vsakim dekorjem. Polnost oziroma nabor – količina dodatne tkanine, uporabljene za ustvarjanje gub ali gub na zavesi – lahko vpliva tudi na akustiko. Več polnosti pomeni več blaga, ki lahko absorbira več zvoka.

Akustične zavese

Raznolikost dizajnov

Nudimo zavese po meri, prilagojene vašim natančnim specifikacijam. Vi zagotovite dimenzije in oblikovne želje, mi pa bomo naredili ostalo. Kje so zavese nameščene in kolikšen del odra pokrivajo, lahko vpliva tudi na zvok. Zavese, ki segajo v celoti čez zadnji del odra, bodo imele drugačen akustični učinek kot zavese, ki pokrivajo samo stranice. Podobno lahko zavese, ki segajo do tal, absorbirajo več zvoka kot krajše.

Akustične zavese žamet

Prilagodljivost

Ne glede na to, ali gre za gledališko predstavo, restavracijo ali kateri koli drug prostor, ki zahteva izboljšano akustiko, smo vam na voljo. Ustvarjanje akustičnega ravnovesja je umetnost, ki zahteva razumevanje, strokovnost in natančnost. Toda s pravimi premisleki in strokovno pomočjo lahko zavese pomembno prispevajo k optimalni slušni izkušnji.

akustična zavesa

Aplikacije

Vas zanima preoblikovanje vašega prostora z našimi akustičnimi zavesami? Izpolnite kontaktni obrazec, član naše ekipe vas bo kontaktiral za podrobne informacije o vašem projektu in vam v najkrajšem možnem času pripravil ugodno ponudbo. Vedno smo tukaj, da vam pomagamo.

oniks

Zakaj izbrati

Oniks

Pri Oniksu razumemo vlogo zvoka pri oblikovanju izkušenj. Naše akustične zavese so rezultat naše predanosti kakovosti, natančnosti in zadovoljstvu strank. S predanostjo kvaliteti izdelave in najsodobnejših strojev CNC zagotavljamo visokokakovostne rešitve po meri, zasnovane za izpolnjevanje vaših akustičnih potreb.

Izdelava zaves za oder
bottom of page