top of page

Zatemnitvene

zavese

Vsak prostor spremenite v zatočišče miru.
Zatemnitvene zavese za javne prostore - Oniks

Zagotavljajo številne prednosti pred tradicionalnimi zavesami, kot so blokiranje svetlobe, zmanjšanje hrupa, izboljšanje zasebnosti in spodbujanje energetske učinkovitosti. Prav tako so vsestranske in jih je mogoče prilagoditi, da se ujemajo z dekorjem prostora.

 

Zatemnitvene zavese so zasnovane tako, da blokirajo naravno in umetno svetlobo zunaj prostora. To je še posebej pomembno za hotele, pisarne in druge javne prostore.

Z blokiranjem sončne svetlobe lahko zatemnitvene zavese zmanjšajo količino toplote, ki vstopi v prostor čez dan. To lahko pomaga ohranjati prostor hladnejši. Poleg tega lahko zatemnitvene zavese pomagajo ohranjati prostor toplejši v hladnejših mesecih, saj preprečujejo izgubo toplote skozi okna.

Okolju prijazno

Javni prostori, hoteli in pisarne se pogosto nahajajo na prometnih območjih s hrupom prometa, gradnje ali nočnega življenja. To je lahko moteče za posameznike, ki poskušajo počivati ​​ali delati. Zatemnitvene zavese so narejene iz debele, goste tkanine, ki lahko absorbira in blokira zunanji hrup, kar ustvarja mirno okolje za večje splošno udobje.

Mirno okolje

Naše visokokakovostne zatemnitvene zavese so zasnovane tako, da blokirajo svetlobo, zmanjšajo hrup in povečajo zasebnost ter zagotavljajo udobno in mirno okolje.

Blackout: Stopnja motnosti je 100% v skladu z uredbo NF 07 162.*

Dimout: Stopnja motnosti je 95,5 % po predpisu NF 07 162.*

*Ta stopnja motnosti je povprečje 5 vrednosti, dobljenih iz 5 tkanin različnih barv.

Blackout in Dimout zavese

BLACKOUT

Blackout - Dimout zavese - Oniks

Naše zatemnitvene zavese so skrbno oblikovane z mislijo na kakovost in funkcionalnost. Idealne so za hotele, javne prostore, pisarne in še veliko več, saj smo upoštevali vsak zunanji element, ki lahko moti dobro počutje.

Zatemnitvene zavese za javne prostore

Vas zanima kako lahko zatemnitvene zavese koristijo vašemu prostoru?

Preko obrazca za kontakt lahko delite fotografijo svojega prostora, navedete dimenzije in izrazite svoje želje ali nas pokličete na 030 677 700.
 
Naša strokovna ekipa vam bo z veseljem svetovala.
bottom of page