top of page

Negorljive

zavese FR- One

En standard, ki ustreza vsem, FR-One negorljive tkanine izpolnjujejo najzahtevnejše požarne standarde po vsem svetu. Oznaka FR-One potrjuje, da je tkanina sama po sebi in trajno negorljiva (IFR).
IFR negorljive zavese FR-One

Negorljive tkanine FR-One so izbira številka ena za naročnike, notranje oblikovalce in arhitekte po vsem svetu, ki zahtevajo garancijo, da tkanina, ki jo kupujejo, izpolnjuje najvišje standarde za zaviranje gorenja, ki veljajo po vsem svetu.

Izbira negorljvih tkanin FR-One vam močno olajša delo: ne glede na to, ali načrtujete dom, hotel, restavracijo, gledališče, bolnišnico ali ladjo za križarjenje, bodo negorljive tkanine FR-One ustrezale vašim potrebam!

Tkanine FR-One so visoko zmogljivi izdelki. Naše tkanine testiramo glede vzdržljivosti, obstojnosti barv, stabilnosti in trdnosti. Vse tkanine FR-One so popolnoma pralne. Naše tkanine imajo močne lastnosti absorpcije zvoka; preizkušen v skladu z ISO 354-11654, večina naših dizajnov je razvrščenih kot "izjemno vpojni" kategoriji A in B.

Akustična ustreznost A in B

Vse ognjevarne tkanine FR-One so strogo testirane v neodvisnih certificiranih laboratorijih in hišah za testiranje. Da bi ohranili inherentne lastnosti zaviranja ognja tkanin FR-One, je nujno, da zavrnete kakršne koli dodatne obdelave ali končne obdelave, saj lahko vplivajo ali spremenijo lastnosti in kakovost inherentne ognjevarnosti tkanine. Ko se tkanine FR-One operejo, se ne sprošča nobena škodljiva končna obdelava.

IFR negorljive tkanine

KAKOVOST IN TESTIRANJE

IFR negorljive tkanine
IFR tkanine

Ognjevarne lastnosti so v industriji tkanin znane kot "FR". Ognjevarne tkanine FR-One so se začele z izpopolnjevanjem vlaken z inherentnimi protipožarnimi lastnostmi (IFR), kakovostjo, ki je vgrajena v molekularno strukturo vlaken in se zato nikoli ne bo zmanjšala.

Po letih znanstvenega razvoja, inženiringa in testiranja je FR-One ustvaril ognjevarne tkanine, ki izgledajo in se občutijo naravno in so vedno nenehno, strogo testirane in ocenjene za vaš mir.

Strogo testiranje

VARNOST IN STANDARDI

Ognjevarne tkanine FR-One predstavljajo obsežno paleto zbirk tkanin FR, ki uporabniku nudijo širok izbor tisočih dizajnov in barv, ki jih je mogoče spremeniti v nešteto notranjih atmosfer, ki pokrivajo širok razpon proračunov.

 

Ne glede na to, ali ustvarjate shemo notranje opreme za hotele ali iščete popolno tkanino za svoj dom, bodo draperije, oblazinjenje in večnamenske tkanine FR-One zagotovo ustrezale vašim potrebam. Ognjevarne tkanine FR-One se lahko uporabljajo za zavese, pohištvo, oblazinjene postelje in dodatke za mehko pohištvo v projektih pogodbenega in stanovanjskega notranjega oblikovanja.

Prilagojeno za vsak projekt

SLOG IN DOSTOPNOST

IFR tkanine za notranje oblikovanje
FR-One Fire Retardant Fabrics je vodilno podjetje na področju Inherently Fire-Retardant (IFR) tkanin za notranjo opremo za pogodbeno, gostoljubno in stanovanjsko uporabo.
Kako izbrati zavese za svoj hotel - Oniks

Vas zanima kako lahko FR-One IFR negorljive zavese koristijo vašemu projektu?

Preko obrazca za kontakt lahko delite fotografijo svojega prostora, navedete dimenzije in izrazite svoje želje ali nas pokličete na 030 677 700.
 
Naša strokovna ekipa vam bo z veseljem svetovala.
bottom of page