top of page

Digitalno potiskane

zavese

Vsak dizajn, ki ga imate v mislih, lahko uresničimo.
Digitalno potiskane zavese - Oniks

V največji možni meri se prilagajamo potrebam naših strank in nudimo storitev digitalnega tiska na tkanine po naročilu, ki vam omogoča izbiro med neskončnim številom možnosti, uresničimo lahko kateri koli dizajn, ki ga imate v mislih, da dobite popolnoma personalizirane zavese.

 

Lahko natisnete kateri koli dizajn iz naše ogromne zbirke - ali svojega - na različne osnovne tkanine, kot so prosojne in zatemnitve.

Večina osnovnih tkanin je FR in ima svoje uradne certifikate. Naše ognjevarne tkanine ohranjajo svoje lastnosti skozi čas, so zelo odporne in so certificirane za skladnost z glavnimi mednarodnimi standardi: EU Evropa, M Francija, UNI Italija, BS UK, NFPA ZDA in IMO za navtične projekte.

Certificirane tkanine

Bodite tako ustvarjalni, kot želite, saj je možen vsak videz. Karkoli arhitekti in oblikovalci ponudijo na mizo, da se prilega njihovemu ustvarjalnemu konceptu.

Vse je možno

Oniks priznava vrednost, ki jo lahko prilagoditev doda današnji mednarodni pogodbeni notranjosti. Zato arhitektom in oblikovalcem ponujamo materialne rešitve po meri, vključno z digitalnim tiskom za zavese in odeje.

Povsem prilagojeno

DIGITALNO

Digitalni tisk na zavese - Oniks

Do zdaj ste že prebrali, da lahko izbor naših zaves in tkanin potiskamo s prilagojenimi vzorci, da obogatimo estetiko prostora, ali z elementi identitete blagovne znamke, da nas potopimo v videz in občutek podjetja. Ste pripravljeni ustvariti svojega?

Digitalno potiskane zavese - Oniks

Vas zanima kako lahko digitalno potiskane zavese koristijo vašemu prostoru?

Preko obrazca za kontakt lahko delite fotografijo svojega prostora, navedete dimenzije in izrazite svoje želje ali nas pokličete na 030 677 700.
 
Naša strokovna ekipa vam bo z veseljem svetovala.
bottom of page