top of page

Zavese za navtične projekte IMO.

Združevanje zmogljivosti in elegance v povezano potovanje.
IMO certificirane tkanine

Ponujamo široko paleto visokokakovostnih tekstilov, testiranih s strani IMO in certificiranih za zaviranje gorenja, za industrijo potniških ladij za vse prostore.

 

Oblikovalske zahteve in ambient so del procesa ustvarjanja, zato je treba narediti nepozaben vtis in občutek, ki ga ljudje ne bodo pozabili.

Bodite tako ustvarjalni, kot želite, saj je z digitalnim potiskom tkanin možen vsak videz. Karkoli arhitekti in oblikovalci ponudijo na mizo, da se prilega njihovemu ustvarjalnemu konceptu.

Personalizacija

Naše negorljive tkanine ohranjajo svoje lastnosti skozi čas, so zelo odporne, zelo enostavno se očistijo samo z vodo in ohranijo svoje lastnosti tudi po večkratnem pranju.

Imamo obsežno kolekcijo, ki vključuje različne vrste akustično certificiranih tkanin: svetle in prosojne strukture, žamet, temne za zavese ali oblazinjenje. Nudimo tudi tkanine z naneseno peno za stenske obloge in opaže.

Krožno gospodarstvo uporabljamo za optimizacijo materialov in odpadkov, ki so bili že uporabljeni, ter jim podaljšamo življenjsko dobo s ponovno uporabo, popravili in recikliranjem.

Široka paleta možnosti

TKANINE

Tkanine za javne prostore
Blackout - Dimout zavese - Oniks

Zagotavljajo številne prednosti pred tradicionalnimi zavesami, kot so blokiranje svetlobe, zmanjšanje hrupa, izboljšanje zasebnosti in spodbujanje energetske učinkovitosti. Prav tako so vsestranske in jih je mogoče prilagoditi, da se ujemajo z dekorjem prostora.

Mirno okolje

Blackout: Stopnja motnosti je 100% v skladu z uredbo NF 07 162.*

Dimout: Stopnja motnosti je 95,5 % po predpisu NF 07 162.*

Zatemnitvene zavese so zasnovane tako, da blokirajo naravno in umetno svetlobo zunaj prostora. To je še posebej pomembno za hotele, pisarne in druge javne prostore.

Blackout in Dimout zavese

ZATEMNITEV

Pogosto se ne zavedamo, da lahko dolgotrajen hrup pri ljudeh povzroča različne motnje, kot so stres, tesnoba, težave s spanjem ali celo prebavne težave, zato se je pred kakršnim koli dolgotrajnim hrupom potrebno zaščititi.

Preprečevanje hrupa je veliko preprostejše, kot si ljudje mislijo. Vse kar morate storiti je, da namestite moderno oblikovane zavese, ki absorbirajo zvok. 

Akustična ureditev prostora

AKUSTIKA

Za zmanjšanje hrupa in doseganje akustične zaščite zaves uporabljamo linijo zvočno izoliranih in negorljivih tkanin. Lastnosti teh vrst tkanin so popolne za javne prostore, pa tudi za odpravljanje hrupa v domu za boljši spanec.

Naše tkanine imajo močne lastnosti absorpcije zvoka; preizkušen v skladu z ISO 354-11654, večina naših dizajnov je razvrščenih kot "izjemno vpojni" kategoriji A in B.

Prijetno okolje
Akustična ureditev spalnice
Tkanine enostavne za čiščenje

Naše tkanine je zelo enostavno očistiti samo z vodo in ohranijo svoje lastnosti tudi po večkratnem pranju.

 

Ima tudi druge lastnosti: tkanine je antistatična in hidrofilna ter ne vsebuje fluoroogljikovodikov, kar spoštuje naš planet.

 

Tkanine s temi lastnostmi so označene z akronimom SR, zato jih zlahka najdete v našem katalogu tkanin.

Enostavno čiščenje z vodo

ČIŠČENJE

Naše tkanine Radiation Stop vas bodo zaščitile pred sevanjem. So nova generacija pametnih tkanin z visokofrekvenčnimi in nizkofrekvenčnimi lastnostmi zaslona elektromagnetnega polja.

 

Ne blokirajo signala telefonskih naprav, ščitijo pa vas pred neposrednim sevanjem anten.

Radiation Stop

Poseben premaz tekstila ponuja močno protivirusno zaščito pred pogostimi virusi, bakterijami in pršicami, s preizkušeno sposobnostjo zmanjšanja aktivnosti virusov za 99% v 2 urah.

Učinkovitost HIGIENSKEGA PREMAZA je temeljito preizkušena in skladna s standardi ISO 18184, kar zagotavlja njegovo zanesljivost pri varovanju vašega zdravja.

Higienski premaz

ZDRAVJE

Zavese proti sevanju
Vodila za zavese certificirane za rabo v hotelih - Oniks

širok nabor profesionalnih vodil za zavese je razvit tako, da so funkcionalne, vsestranske, zelo trpežne in skladne s standardom UNE EN 13120 o varnosti otrok.

Zagotavljajo dobro delovanje in dolgo življenjsko dobo, nekateri pa vključujejo inovativne podrobnosti, ki so edinstvene na trgu, nudijo gladko delovanje in optimalno enostavno uporabo.

 

Ponudba motoriziranih sistemov, vključuje celotno ponudbo vrhunske kakovosti in ponuja motorizirane rešitve za rimske zavese, klasične zavese, japonske panelne zavese in roloje.

Zasnovano in primerno za delo s katero koli vrsto zaves, bodisi tradicionalnih ali Perfect Onda. Prilagojeni so potrebam strokovnjakov na trgu pogodbenih projektih.

Prilagojeno za vsak projekt

VODILA

Drsniki so zasnovani tako, da se prilagajajo krivinam vodil za zavese.
 

Vrtljiv drsnik daje sistemu ONDA SURF večjo svobodo gibanja, zato je še bolj popolna in nudi eleganten izgled zaves.
 

Tkaninski trak preprečuje, da bi vrvica padla med drsnike, se popolnoma prilega mehanizmu in ostane urejena, ne da bi se zapletla s kavlji.

Možnost krojenja polnosti nabora za pogodbene projekte.
 

Ogled video predstavitve.

Evolucija v naboru zaves

ONDA SURF

Onda naborni trak - popolno nabrane zavese za hotel

Tkanine v naši pogodbeni kolekciji so same po sebi in trajno negorljive in prestanejo teste zaviranja gorenja, specifične za ladijsko industrijo.

Naj naša ekipa odpravi stres, medtem ko izdelujemo, dobavimo in namestimo vašo križarko z osupljivimi zavesami in tekstilom po meri. Za naše storitve ni omejitev.

Kako izbrati zavese za svoj hotel - Oniks

Vas zanima kako vam lahko Oniks zavese in vodila koristijo?

Preko obrazca za kontakt lahko navedete dimenzije vašega projekta in izrazite svoje želje ali nas pokličete na 030 677 700.
 
Naša strokovna ekipa vam bo z veseljem svetovala.
bottom of page