top of page

MENU

DEKORATIVNE ZAVESE

Hoteli

Restavracije

Pisarne

Izboljšajte izkušnjo svojega prostora z zavesami vrhunske kakovosti.

Pri Oniksu se zavedamo, da morajo biti zavese več kot le dekorativne. Zagotavljati morajo tudi zasebnost, nadzorovati svetlobo, zmanjšati hrup in biti dovolj trpežne, da prenesejo redno uporabo. Dekorativne zavese za profesionalno rabo igrajo ključno vlogo pri oblikovanju ambienta in zagotavljanju udobja, z uporabo visokokakovostnih materialov in naprednih proizvodnih tehnik in sistemov vodil.

hotelske zavese oniks

Pri Oniksu ponujamo obsežen nabor zaves in sistemov vodil, posebej zasnovanih za izpolnjevanje edinstvenih potreb profesionalne uporabe.

Okrasne zavese so več kot le dodatek prostoru; igrajo ključno vlogo pri določanju splošnega tona prostora. Naše okrasne zavese so izdelane iz visokokakovostnih negorljivih in akustično ustreznih materialov in se ponašajo s široko paleto barv, ki se bodo zagotovo prilegale estetiki oblikovanja katerega koli prostora.

Zavese za hotele

Raznolikost za vse potrebe

Za neprimerljivo natančnost in doslednost so naše zavese, izdelane s CNC šivalnimi stroji. Te zavese, izdelane z uporabo računalniško vodenih strojev, ponujajo raven natančnosti in učinkovitosti, ki ji je težko priti.

Ponujamo najboljše izdelke v rešitvah za sisteme vodil. Naša izbrana linija profesionalnih vodil, serija dekor, je znana po svoji kakovosti, funkcionalnosti in inovativnosti. S svojim tihim delovanjem in odličnim delovanjem vodila zagotavljajo vzdržljivost in enostavno namestitev na stene in strope.

vodila za zavese

Naša predanost kakovosti in zadovoljstvu strank nas loči od drugih. Ko izberete Oniks, izberete partnerja, ki bo skupaj z vami našel najboljše rešitve za zavese za vaš prostor, hkrati pa bo povečal estetsko privlačnost vaših.

hotelske zavese

Ste pripravljeni popestriti svoje predstave z našimi odrskimi zavesami? Izpolnite kontaktni obrazec, član naše ekipe vas bo kontaktiral za podrobne informacije o vašem projektu in vam v najkrajšem možnem času pripravil ugodno ponudbo. Vedno smo tukaj, da vam pomagamo.

oniks oprema za prireditve

Zakaj izbrati

Oniks

Pri Oniksu združujemo vrhunsko CNC tehnologijo s tradicionalno izdelavo, da vam zagotovimo odrske zavese, ki ustrezajo vašim specifičnim potrebam. Verjamemo v zagotavljanje kakovosti, trajnosti in natančnosti vsakega izdelka, kar zagotavlja vaše popolno zadovoljstvo.

Izdelava zaves za oder
bottom of page